Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz799

Chyba jestem uzalezniony???

Polecane posty

Gość Mariusz799

Witam Jak w temacie , podejrzewam,ze jestem uzalezniony od gier komputerowych, przynajmniej tak uwaza moja partnerka. Pracuje w systemie zmianowym i wolny czas poswiecam w duzej mierze na gry komputerowe w sieci , jak wracam z pracy to po przyjsciu do domu pierwsze co robie to odpalam lapka i gram , czasami do pozna do 4rano , wydaje mi sie ,ze moja partnerka poczatkowo nie robila problemow , jak gram to wiadomo nie mam czasu na robienie jedzena czy tez odgrzewania , wiec mi przynosi i stawia na stole bym zjadl , pozniej pozmywa . Na czym polega moj problem , otoz jak juz skoncze grac i umyje sie ona dawno spi i nie ma ochoty na sex twierdzac ,ze jest za pozno. Moze kogos poznala i nie ma ochoty na zblizenie? Jak rano wstane czyli pol godziny przed wyjsciem do pracy mam wszystko naszykowane do pracy sniadanie i plecak z obiadem do pracy , klucze bilet w jednym miejscu bym nie szukal i sie nie spoznil. Zastanawia mnie , moze ona kogos ma i spotyka sie po pracy swojej , jak ja jestem w pracy(od 1 do 23?) Przeciez zakupy i gotowanie sprzatanie nie zajmuje jej calego popoludnia...? Ostatnio tez dochodzi do spiec , poniewaz jak mam dzien wolny to nie posprzatam i nie odkurzam , ostatnio przyczepila sie ,ze nie poslalem lozka , do jej powrotu( szczerze nie zauwazylem ,ze juz 6 po poludniu :P) Moim zdaniem przesadza , powinna zrozumiec ,ze w dzien wolny chce poswiecic grze . Dodatkowo , prosila mnie bym zrobil jej strone internetowa ( skonczylem infe), ale nie mam czasu po pracy jestem zmeczony i gram , dalej jej swoja ksiazke Tworzenie a[plikacji WWW , lubi czytac to dziecinnie proste i sama zrobi. Zmierzajac do sedna ostatnio mowi ,ze nie odpowiada jej takie zycie ,ze mi wystarczy sluzaca i lapek , przesadza , przeciez ja kocham Jak uwazacie ? Dziekuje za sugestie Mariusz

Gość gość facet tzm
Chcesz mi powiedzieć że zamiast bzykać laskę grasz na komputerze i się zastanawiasz czy nie ma kogoś na boku? Jeśli ma kogoś na boku to to Twoja wina. Jak Ty nie chcesz to zechce inny, prosta zasada. Wracasz z pracy zmęczony i masz siłę grać kilka godzin ale nie masz ochoty bzyknąć swojej laski? Chyba trolujesz chłopie. A od siebie Ci poradzę - zapisz się na siłownię i skończ z grami albo ogranicz. Jak będziesz umierał za kilkadziesiąt lat to wiesz co będziesz myślał? Myślisz że powiesz sobie "bardzo się cieszę że całe życie grałem na komputerze"? Wątpię. Powiesz sobie: "żałuję że zjebałem sobie życie"

Gość gość
prowokator sie zabawia :( haha ...bardzo smieszne

Gość gość
:) Z tego co piszesz wynika że nie ma nikogo,coś sobie wymyśliłeś .

Gość Mariusz799
To nie prowokacja Jestem chyba calkowitym idiota :( Nie wiem szczerze jak radzic , to silniejsze

Gość gość
O Matko!! Ona jeszcze z Tobą jest?

Gość gość
Ale mowi ,ze odejdzie :(

Gość gość
Jakaś naiwna się trafiła. Takich dziadów zostawia się. Niech sami gotują, sprzątają, piorą, szykują kanapki do pracy. Masz rączki nie tylko do gier. Kobieta ci zbędna. A jak nie możesz oderwać się od gier, to się nie odrywaj. Nie chodź do pracy. Po co? :P Że też tacy debile mogą żyć na tym świecie. Patologia!

Gość gość
Jeszcze nie odeszła? Głupia, dawno bym Cię zostawiła.