Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBUDŹCIE SIĘ! Nawet jakby żaden Polak nie poszedł na wybory

Polecane posty

Gość gość

i tak wygra Komorowski. Założymy się ?

Gość gość
Az boje sie to napisac...,ale trz qwa tak mo sie wydaje. Gleboka komuna :-(

Gość gość
to bedzie dramat narodowy

Gość gość
do gość dziś nie ma co się wydawać, to jest z góry ustalone, tylko społeczeństwo jeszcze mało świadome

Gość gość
jak wygra komor to wyjeżdzam do Londynu :(

Gość gość
Jak wygra ten muł to albo go zapierdolimy akbo uciekam do Kanady.

Gość gość
Mnie akurat ciekawi, czy do fałszowania dochod********isjach, czy potem podczas komputerowego podliczania glosow. Obstawiam to drugie. ;)

Gość GIos
Mnie akurat ciekawi, czy do fałszowania dochodzi już w komisjach, czy potem podczas komputerowego podliczania glosow. Obstawiam to drugie.

Gość gość
up!

Gość gość
To wyglada m.in. w ten ssposób: Media pokazują społeczności sfałszowane sondaże wyborcze poparcia kandydatów ( przedczym oczywiście przez większość życia przeciętnego ludzika oglądającego tv, prala mu regularnie mózg do poziomu orangutana), dajmy na to 1. Komór 2. Duda 3. kukiz a reszta jakieś jednoprocentowe, to widząc na 1 miejscu swojego 'ulubienca z tvnu' pomoże mu wygrać te wybory w doope yebane, Kukiz na prezydenta i niech wam Bóg będzie wyrozumiały jak wybierzecie inaczej

Gość gość
Niestety w naszym kraju najwięcej jest moherow, którzy właśnie zagłosują na komora albo duda co wgl nie robi różnic, Wlaczcie dowolną sondę uliczna na YouTube gdzie pytają o to na kogo odda ktoś swój głos, ręce opadają.... Mnie na pewno nie będzie dłużej w tym kraju jak wygra komór aka szogun skończony podlozony idiota

Gość gość
czas pakować manatki i zjeżdzać stąd

Gość gość
przestańcie! jak tu sie robi te minki

Gość małgosiaa35
Dlatego ja osobiście wybieram Janusza Korwin-Mikke byłam na spotkaniu. jeszcze Pan Kukiz jest ciekawą postacią. Komorowski to zwykły prostak, tym bardziej po tym jak zignorował ludzi nie idąc na debate to nie ma zmiłuj. Nie ma zgody na coraz wyższe podatki i coraz mniejsze dochody obywateli.

Gość gość
to już jest z góry ustalone że wygra Szogun, jestem o tym wręcz przekonany. jeśli Duda albo Kukiz będą mu zagrażać, to już WSI postarają się o dodatkowe magiczne głosy, tak jak było w ostatnich wyborach do sejmików. ale obawiam się, że Służby wcale nie będą musiały ingerować, bo tępy motłoch mimo wszystko i tak na tego cymbała zagłosuje. Oglądam te sondy uliczne na youtube robione w ostatnich czasach i z przerażeniem patrze jak się wypowiada społeczeństwo. Głosują na Bronka bo po prostu ...tak, bo mają do niego zaufanie, dobrze mu z oczu patrzy, bo łączy naród a nie dzieli(!!!), takie kompletne farmazony, że aż nóż się w kieszeni otwiera. Kurde, koleś ma niejasną przeszłość z organizacją przestępczą jaką było WSI, podwyższył podatki, wiek emerytalny, podejmuje kompletnie niepopularne społeczne decyzje, rozsprzedaje nasz kraj, dodatkowo zalicza ciągłe gafy i wpadki jak Szogun, bul, duńskie kaszaloty, Sarkozy bez parasola, Jan Paweł 3, Czy ludzie tego nie widzą? :(

Gość gość
Potrzebni są obserwatorzy tak jak na Białorusi czy Ukrainie jak podejrzewali fałszowanie wyników to może wtedy nie będzie takich numerów jak ostatnio przy samorządowych.

Gość gość
ale co dadzą obserwatorzy, jak tępy plebs naprawdę na tego debila chce głosować. do tego dojdzie rzesza urzędasów, którzy bardzo chcą utrzymać obecny status quo i druga kadencja chodzącej kompromitacji gotowa. zresztą nawet jak gadałem z moją matką i pytam na kogo będzie głosować, a ta że "nie wiem, może na Ogórek, może faktycznie tego Komorowskiego bo nikogo innego to nie widzę" no łapy mi opadły, baba która zawsze była ultra PiS-owa chce głosować na marionetkę komucha Millera albo na kretyna przeciw któremu głosowała w 2010 :( no ale nic dziwnego jak wcina papkę z TVN-u, a na kompie to tylko durne gry na fb zna.

Gość gość
wam ktoś płaci za takie teksty? Czy sami z siebie jesteście takimi głupcami? Wmawiając innym, że nie potrafią sami myśleć? Im większy analfabeta tym większe teorie spiskowe :(

Gość gość
nikt nam nie musi płacić, stwierdzamy tylko fakty. oglądam te całe sondy uliczne i ludzie są naprawdę durni.

Gość gość
nie trzeba falszowania wyborow, ludzie to idioci i pojda zaglosowac na komorowskiego

Gość gość
Ludzie i nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje bo są otumanieni pozornym dobrobytem. Kto został w kraju? Pokolenie emerytów które nigdy za życia nie widziało tyle dobra na raz, pokolenie wychowane na stanie wojennym gdzie niczego praktycznie nie było, i gimbaza która dla odmiany nie ma pojęcia że kiedyś było inaczej. Reszta wyjechała albo sie do wyjazdu szykuje. Emerytów przekonuje się w coraz głupszych reklamach, że rząd robi wszystko żeby im było lepiej, wystarczy ze swój dom przepiszą na bank, albo chociaż kredycik wezmą. Pokolenie w średnim wieku przeważnie bezrobotne lub na zasiłkach ugania się za każdą złotówką żeby jakoś związać koniec z końcem, w efekcie i tak maszeruje do banku po kredyt. Nikt nie obiecuje pracy, ale wszystkie banki oferują pożyczki, a rzad kartę dużej rodziny żebyście państwo sobie mogli iśc do kina odstresować sie za pól ceny i zrobić zakupy w centrach handlowych i liznąć tego unijnego luksusu bo na codzień tylko na bazarku zakupy sie robi. Więc pozornie wszystko gra. W tv odmóżdżacze lecą na okrągło, a żeby nie mieć czasu na myślenie codziennie nowa afera wybucha, jak nie pedofilska to kibolska, albo sukces bo sie operacja udała za datki telewidzów. Jest się czym interesować prawda? A PRAWDA JEST TAKA, że właśnie niczym czym powinniśmy już się nie interesujemy.

Gość Myrevin
Co do fałszowania, czy bardziej możliwości bo dowodów nie mam, a jak bym miał tym bardziej z obawy o życie bym milczał. Urny są nie przezroczyste? Tak? Widzieliście co potrafi wyczarować w nieprzezroczystym pudełku magik? Poco jakieś długopisy, jakieś programy komputerowe. Wystarczy zdolny magik i podmieniamy głosy, a cała reszta jest stratą czasu. Ktoś dziś pamięta że gdzieś w bagażniku jakiegoś policjanta znaleziono karty do głosowania? Skąd je miał już się opinia publiczna nie dowiedziała.