Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina K

Ratunku naderwana blona dziewicza

Polecane posty

Gość Karina K

Naderwalam palcem podczas masturbacji. Nie jest calkiem przebita tylko z jednej strony naderwana. Byla krew ale sladowa ilos tylko przy naciskaniu palcem. Teraz juz nie leci wcale. Czy to sie zrosnie????????????

Gość Marchewkaa
Nie sądzę, chociaż pewna całkiem nie jestem, ale nic Ci się nie stanie!

Gość gość
To nie czułaś jak cisnęłaś?

Gość gość
Nie ;( Blone w calosci oddalam swemu lubemu a i on byl prawiczkiem.Nigdy nie mialam takich glupich pomyslow by sie masturbowac! Zawsze chlopak teraz maz mnie w calosci zaspokoil :DMinetki,pieszczoty,analki,lodziki itp...to norma w naszym zwiazku.Kiedy tylko mam ochote maz jest gotowy do seksu.

Gość Karina K
Oczywiscie ze czulam jak cisnelam. I co z tego? Poprzednio tez czulam i nic sie nie stalo. Nie wiem czemu teraz nagle puscilo... :(((

Gość lllllllll1
Jak całkiem nie przebiłaś to jesteś nadal dziewicą. Głowa do góry ;) Dziś to zrobiłaś? Ile masz lat?

lllllllll1 dziś - za przeproszeniem nie pieprz głupot bo dziewictwo to brak stosunku seksualnego w życiu a nie stan błony

Gość llllllll1
HAHAHA!... Czyli twoim zdaniem można być dziewicą bez błony dziewiczej? HAHAHA! Dowcip roku!!! Znam dziewczynę co pieprzy się jak marcowa kotka - robi laski, petting, itd., ale ze stratą dziewictwa mówi, że czeka do ślubu.

Gość Karina K
Tak, dzis zrobilam to. 14 lat.

Gość gość
To Ty siuśmajtek jeszcze jesteś... Nie za młoda na zabawy myszką?

Gość Toron
Człowieku... Dzisiaj 14latki to się regularnie rżną a co mówić o palcówie. Siedzi taka siksa na forum w dziale erotycznym, gdzie pełno zboków, czyta a potem piszczy, że pica nagle dziurawa. Powinni ten dział zrobić logowany, bo niedługo 12latki będą tu pisywać. Karina: siusiu, paciorek i won spać!

Gość Karina K
Klamalam. Mam 17 lat tylko sie wstydzilam, ze 17-latka i wciaz dziewica. Naprawde mam 17.

Gość Toron
Teraz kłamiesz! Won!...

Gość Lineastyle
Przepraszam bardzo ale dlaczego ty facet (zakładam że Toron to facet) wyganiasz z kobiecego forum dziewczynę? To kobiece forum i ja jako kobieta uważam że czternastolatka ma większe prawo tu pisać niż jakiś dorosły facet-zboczeniec.

Gość Karina K
Ludzie, koorva, ma 17 lat, a nie 14. Pisalam juz, ze klamalam. U mnie w klasie tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna jestesmy dziewicami. Reszta juz nie. Pomyslalam, ze jak napisze 14 to bedzie to bardziej wiarygodne.

Gość Toron
@ Lineastyle A skąd przypiszczenie, że jestem zboczeńcem? Masz jakiś dowód czy tak pieprzysz sama z siebie?

Gość gość
Nie rozumiem. To nie czułaś, że pchając tam palca rwiesz własną skórę? Czemu nie przerwałaś?

Gość lineastyle
Kolejny facet? - po pytaniu wnioskuję że facet. Odpowiedź brzmi - bo to przyjemne! Sama kiedyś też tak naginałam aż do lekkiego bólu i cały problem w tym że można łatwo przesadzić iagle dziurka.

Gość gość
o la Boga, co się stało? pod fartuszkiem pękło ciało. ni pozszywac, ni załatac, tylko z taka diurką latać.

Gość gość
i mpja obecna żona i ja oboje byliśmy dziewicami. Ja w dodatku z lekką stulejką. Nie tylko ją bolało, ale i mnie też bo napletek się rozerwał, ale tak byłem podniecony że nie przestałem Staliśmy się krewni bo i jej krew i moja się pomieszały Chociaż nas oboje bolało to nas rozśmieszyło. Na prześcieradle krew, nas boli, a my chyba przez kwadrans żeśmy się śmiali

Gość gość
Jal często się masturbujesz?

Gość Karina K
Nie czesto. Nie wiem... raz na miesiac? Moze ciut czesciej. Na razie koniec z tym. Moze jak nie bede ruszac wcale to sie troche zrosnie. Przeciez to cialo. Powinno sie zrosnac, prawda?

Gość elemele_dudki
To ile naprawdę masz lat? Bo raz 14 raz 17 teraz już nie wiadomo.

Gość gość
Przestań się masturbować i wszystko wróci do normy. Przy rozerwaniu błony jest bardzo dużo krwi. Jeżeli to było niewielkie krwawienie nie masz się czym martwić.

Gość Karina K
Jak napisze 14 to wszyscy nagle milkna bo pedo. Jak napisze 17 przynajmniej pare sensownych odpowiedzi sie znajdzie. Chcialam wiedziec tylko czy jakas dziewczyna tez sobie naderwala i czy jej sie potem zroslo? To wszystko

Gość elemele_dudki
Hahaha... czyli jednak 14?

Gość
@elemele_dudki dziś >>Hahaha... czyli jednak 14?<< K... a co za roznica ile ma lat. Moze jak ma 14 to sie zrosnie a jak 17 to juz nie? Jak potraficie cos dziewczynie doradzic, to to zrobcie. A jak nie to nie zawracajcie glowy!

Gość gość
Poki co jak masz skonczone 15 lat to szybko oddaj ja prawiczkowi.Ja sie nie masturbowalam nigdy bo zawsze do konca mnie dopiesci kiedys chlopak teraz jest mezem

Gość elemele_dudki
Jakie 15?? Teraz to chyba jasne, że ma 14! Pytam z czystej ciekawości Karina - o czym fantazjuje taka młódka jak ty? Robisz to w myślach np. z nauczycielem czy z kolegą? Chcę wiedzieć czy interesują Cię bardziej dorośli czy rówieśnicy?