Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paranoja ślubna

Polecane posty

Gość gość

Od początku organizacji wesela mam wielki lęk, że będzie za mało osób. Do wesela pozostało jeszcze jakieś 4 miesiące. Ciągle mi przychodzą do głowy nowe osoby, które mogłabym zaprosić żeby być spokojniejsza, że nie będzie pustki, że jak ktoś w ostatniej chwili odmówi to nie dostanę zawału, ale z drugiej strony odzywa się głos, żeby nie przesadzać, bo jeszcze nie zmieścimy się w jednej sali i trzeba będzie w jednej ustawiać stoły a drugiej będzie muzykę (bo nie ma szans żebyśmy się w ogóle nie zmieścili, liczby 180 osób nie osiągniemy). No i nie wiem co robić, te nasze osoby to są tak na styk, a przecież wiadomo że ktoś zrezygnuje. Ale z drugiej strony nie były liczone dzieci do 7 lat, które rodzice też mogą wziąć. Zaprosić więcej i ryzykować dwie sale na jedzenie i zabawę czy nie zapraszać i ryzykować że ktoś w ostatniej chwili odmówi i będzie lipa? Nie wiem co gorsze...

Gość gość
ale...po cholere ci tyle osób/. zeby sie pokazać? ;/ ludzie u mnie było 35 osób (zaproszonych 40), po cholere ci taki tłum ludzi?

Gość gość
dobrze się czujesz??!!

Gość gość
może kolekcjonuje na fejsbuku znajomych jak pokemony i wysyła im zaproszenia czepiacie sie :)