+RC+ 571 Napisano 10 minut temu (edytowany) Zgody i kosy na forum... Zamieniam się w słuch Edytowano 9 minut temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Przecież ledwo ojciec daję radę opłacać wszystko, a i tak żyjecie w biedzie, to nie trzeba było iść? W zimię jak to wygląda? Bajerowac to możesz publikę, a nie mnie Dla jednych biedą jest to, dla innych tamto. znajdą się ludzie na forum którzy powiedzą że Ty miesiąc temu byłeś w biedzie, albo i teraz jesteś. Ojciec sam nie pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 262 Napisano 9 minut temu 17 minut temu, big bu napisał: Bawi mnie podeksytowanie losem Iskry. To nie Leżak czy pravik, który boi się swojego cienia. Pewnie gdyby musiała iść do roboty to by poszła. Tez mi wielkie co. A o jej zdrowiu co wiesz? Ale jakby musiała iść, to by poszła pier..nie o Szopenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 8 minut temu Nigdy nie zrozumiem jak można się zadłużać na leczenie poważnych chorób psów. W imię czego? Takie psy się usypia i tyle. To nie człowiek, żeby mu przedłużać życie o np. 3 miesiące. Prędzej czy później trzeba będzie się pogodzić ze śmiercią pupila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 262 Napisano 6 minut temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Dla jednych biedą jest to, dla innych tamto. znajdą się ludzie na forum którzy powiedzą że Ty miesiąc temu byłeś w biedzie, albo i teraz jesteś. Ojciec sam nie pracuje. Sorry, ale postanowiłem, że też będę prostował informacje z naszego czatu tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 22 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie żyje niestety. Operacja dobrze się skończyła ale w niedługim .czasie okazało się że są przerzuty. Ale do ostatniej chwili próbowaliśmy jeszcze chociaż przedłużyć mu życie w komforcie. Owczarek. A weterynarze sobie liczą jak za człowieka, masakra. Rip [*]. No to prawda, że to kupę kapuchy pochłania. Czytałem, że wielu wetów to naciągacze, niestety. 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Przede wszystkim jest na to za stara. A do spadku jest chyba brat jeszcze? Gospodarstw za bardzo się nie dzieli tylko przekazuje w całości. Nawet in vitro jest finansowane do 43 czy tam 45 roku życia u kobiet w polszy, więc nie jest za stara. W sumie niektóre naturalnie zachodzą i później. Moralna ocena tego to już inna kwestia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 23 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nigdy nie zrozumiem jak można się zadłużać na leczenie poważnych chorób psów. W imię czego? Takie psy się usypia i tyle. To nie człowiek, żeby mu przedłużać życie o np. 3 miesiące. Prędzej czy później trzeba będzie się pogodzić ze śmiercią pupila. Jesteś bezduszna. Są przypadki, gdzie trzeba dużo zapłacić, a zwierzak przestanie cierpieć i może pożyć kilka lat jeszcze. Niestety usługi weterynaryjne nie są na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, big bu napisał: Nawet in vitro jest finansowane do 43 czy tam 45 roku życia u kobiet w polszy, więc nie jest za stara. W sumie niektóre naturalnie zachodzą i później. Moralna ocena tego to już inna kwestia. Pieniądze na in vitro już się skończyły. A polsza to jest u ruskich, zachowuj się godnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Sorry, ale postanowiłem, że też będę prostował informacje z naszego czatu tak jak ty Nie widzę żadnego problemu, ale przedstawiasz to w takim świetle jak byśmy nie mieli co jeść, co jest zwyczajnie śmieszne. A najbardziej żenujące jest to, że pisze to osoba, która lata temu zarówno jak był dzieckiem, jak i później w dorosłości przeżyła biede której ja nie zaznałam. Wszystko przez to że nie chcę z Tobą kontaktu, a Lex jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Brine napisał: Jesteś bezduszna. Są przypadki, gdzie trzeba dużo zapłacić, a zwierzak przestanie cierpieć i może pożyć kilka lat jeszcze. Niestety usługi weterynaryjne nie są na NFZ. Jestem racjonalna i uznaję porządek świata zamiast go wywracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 262 Napisano 3 minuty temu 5 minut temu, Mgła napisał: Dla jednych biedą jest to, dla innych tamto. znajdą się ludzie na forum którzy powiedzą że Ty miesiąc temu byłeś w biedzie, albo i teraz jesteś. Ojciec sam nie pracuje. Chcesz wyciąg z konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, big bu napisał: Rip [*]. No to prawda, że to kupę kapuchy pochłania. Czytałem, że wielu wetów to naciągacze, niestety. Ciągnie się teraz za nami ta pożyczka cały czas, akurat gdy czasy trudniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Chcesz wyciąg z konta? Leżak jesteś? Musisz być napity. Opowiedz jak przymierałeś głodem parę lat temu i to mając pod nosem Niemca. Nie wiem jak można w takiej sytuacji się tak pogrążyć finansowo, hazardziście bym się nie dziwiła, ale Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 23 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Jestem racjonalna i uznaję porządek świata zamiast go wywracać. A jak wam krowy wszystkie padną to co? Taki porządek świata? No tak, Misiaczek nowe kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach