Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MArian Kowalski zmasakrował kontrkandydatów w Debacie TVP

Polecane posty

Gość gość

Z całą szczerością musze mu to oddać jako dotychczasowy wyborca Korwina. Zmieniam zdanie i głosuję na Pana Mariana.

Gość gość
Duda to mniejsze zło. A ja nie chce ciagle głosować na mniejsze zło. Chce WIĘKSZE DOBRO, czyli Mariana Kowalskiego!

Gość gość
trzeba mu to oddać że był najlepszy i najkonkretniejszy

Od dawna jestem za narodowcami i nie spodziewalam się takiego poparcia dla ich kandydata :)

Gość gość
pokazał klase. RN co wybory podwaja wynik pod wzgledem ilosci glosujacych.. Marian ma szanse znowu to uczynic. Albo i lepiej

Nie wygra ,ale tworzy fundament przed wyborami do parlamentu ,te wybory pokaza na jakie RN poparcie może liczyć i na pewno będzie rosło ,coraz mniej ludzi kojarzy narodowców z kibolami :o trzymam kciuki

Gość gość
a Ty massacra też na Mariana głosujesz? ;)

Chociaż mam lekka rozterke pomiędzy nim a kukizem :o bo ten znowu ma większe szanse a zależy mi na antysystemowcach ,ale trzeba pokazać ruchowi ze ma poparcie i dla kogo działać :)

Gość gość
wlasnie liczy sie zabranie glosu Komorowi.

ooo, to lubię. Mądre głowy prawią o przyszłości polski. Zaczynają scalać ruch oporu o trzeciej nad ranem w internecie. Do takich jak wy świat należy!

Gość gość
Moim zdaniem lepiej na Kowalskiego, porównując filmy na youtube, Kukiz nie potrafi szybko sformułować wypowiedzi.

Gość gość
a ja mysle ze marian kowalski nie ma szans wygrac ani kukiz ani k***in, dlatego powinnismy wybierac miedzy dwoa komor (chuj mu w d**e) czy duda. ja oczywiscie jestem za duda, a jak ogladam sondaze uliczne to poraza mnie liczba ludzi ktorzy deklaruja e zaglosuja na komora im tez chuj do d**y, takich powinno sie przesladowac. jak tylko dowiem sie ze ktos z mojego otoczenia zaglosuje na tego.... to nie bedzie mial zycia. acha i powinnismy tym ******* celebrytom tez to pokazac. zawiodlam sie na nich i to bardzo, sprzedajne szma.y!!!!!!!!!!!!

Gość goqwerttttyy
Debata: - kto wygrał tą debatę, moim zdaniem nikt. Kto był najlepiej przygotowany merytorycznie - Duda mówił jednak tak zbyt prawniczo, zabrakło w jego wypowiedziach indywidualności, zabrakło jakiś smaczków w wypowiedziach, trochę zbyt spiety, powiedział to co miał wyuczone i tyle. Kolejne miejsce Tanajno, początek spaprał z tym czasem, ale potem już świetnie, fajnie się wypowiadał, merytorycznie przy tym z taką energią i werwą (niektórzy mu zarzucają że z kartki, nawet tego nie zauważyłem) Gdyby go było więcej w telewizji to by miał szanse na całkiem niezłe procenty - jednak w polskiej demokracji totalnie marginalizowany. Braun gdyby nie przeginał z tą religią to by lepiej wyszedł w debacie. Wilk - niby tak fajnie się wypowiadał (według różnych komentatorów) , jak dla mnie bezpostaciowy i zupełnie nijaki. Ogórek - świetnie by się nadawała na pogodynkę :) - wyglądała jak nastolatka która przyszła na 1 randkę. Kukiz - facet nie dostosowany i nienadający się do polityki i te "oczy" człowieka naprutego... , debate spalił. Dyskwalifikacja: Korwin - tu nawet nie ma co pisać, rozdygotany dziaduszek który żyje w innej rzeczywistości . Jakubas - można podsumować "partia sobie a ja mam idee których nikogo nie obchodzą i nic nie znaczę". Palikot - degrengolada i chamstwo: konserwy, marycha, homo i kościół, nie ma nic do powiedzenia i nigdy nie miał, śmieszą strasznie wypowiedzi różnych lewaków jak on rozniósł resztę kandydatów. Kowalski - przestałem go słuchać już na samym początku zaczął głosić o dobrych stosunkach z Rosją i banderowcach - agenciak putina o wyglądzie chłopa pańszczyźnianego oderwanego od pługa (zachwalany strasznie przez rusofilów) . Kto przegrał najbardziej tą debate- tchórz który nie przyszedł, przynajmniej krzesełko czekało....

Gość gość
ja na Dudę w drugiej turze, w pierwszej Marjan , a ten prowadzący debatę powiedział " Mariusz kowalski" :O :O :O

Gość gość
Jaja sobie robicie? Ten narodowiec powiedzial.biedni chłopcy giną ma stadionach!!! To chuligani!!! Ja im nie współczuje i nie mam nic przeciwko temu ze sie nawzajem wytluka. Debata byla żenująca . Wszyscy byli beznadziejni. Ten Braun ma ostro naj****e :) mialam w ramach heppeningu głosować na Kukiza...ale facet szczególnie inteligentny nie jest. Ogórek to sztuczny człowiek. Mowie wam :) Duda byl wyuczony jak na prezentacje na maturze :) nikt do mnie nie przemówił . Mam dość tego ze wszyscy zwracają się do biednych. Im ma byc dobrze im damy pieniadze. A srednia klasa??! Narazie wychodzi na to ze powinnam plakac bo mnie stać na życie. Na dziecko nie dostane zasilku nie dostane na mieszkanie nie dostane bo "niestety" nie jestem patologia a i jeszcze mam męża, wolny zawod wiec przedszkola państwowego tez nie dostane. Chyba czas zagłosować na Adama Malysza :)

Gość gość
no o tych kibolach to przesadził, ale już wolę polskich kiboli niż miliony ukraincow i uchodzcow z Afryki

Gość gość
gość dziś mnie też rozwalają te sondy. widziałem 2, jedną z Białegostoku i jedną z Warszawy i to jakaś masakra, naprawdę dużo różnych ludzi, starych, młodych, kobiety, facec****ertolą że zagłosują na tego debila. czy ludzie są serio tacy ślepymi, głupimi ignorantami? przecież ten typ jest skompromitowany - niepopularne społecznie decyzje jak VAT, wiek emerytalny, GMO - szemrana przeszłość z organizacją przestępczą jaką było WSI - multum gaf, które nie przystoją głowie państwa.

Gość gość
mówicie o tym półgłówku z podstawowym wykształceniem, o tym kibolu z ONRu? tylko p****y boiskowe chodzące na ustawki mogą na niego głosować :o