Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podchloryn sodu

Siksa probuje mnie kokietowac. Zglosic to gdzie czy czekac az samo jej przejdzie

Polecane posty

Gość Podchloryn sodu

Pracuje z mlodzieza, to dobrasala praca na etat i po prostu nie chce miec klopotow. Tymczasem jedna z siks wyraznie mnie kokietuje i to od dluzszego juz czasu. Poczatkowo jej usmiechy, maslane oczka i widzenie za mna wzrokiem bralem za objawy czystej sympatii. Jednak ostatnio gdy bylysmy przez krotki czas sam na sam odwalila pewien numer, ze az mi wlosy deba na glowie stanely! Jejka, gdyby tak ktos obcy to widzial!... Oczywiscie zaraz ja bylbym winien, bo to przeciez zawsze chlop jest winny nawet jak nie jest winny. Myslalem, zeby sie udac z tym do dyrekcji ale znowu ogarnely mnie watpliwosci, ze oni pomysla, ze to moja wina. No przeciez w ludzkiej mentalnosci to zawsze facet jest winien. Nie wiem juz co robic. Zglaszac, nie zglaszac, mowic, nie mowic, czeka, az samo przejdzie, czy jak? Prosze nie wypytywac mnie gdzie pracuje ani ile siksa ma lat. Jest nieletnia i to wystarczy, a ja nie zamierzam miec przez nia klopotow.

Gość gość
a co takiego zrobila????

Gość Podchloryn sodu
Cos czego zdecydowanie nie powinna. Dziewczyna po prostu widziala, ze wczesniejsze jej zaczepki na mnie nie dzialaja wiec postanowila polozyc wszystko na jedna karte, wyczekala, az bedziemy sam na sam i... Ale nie chce sie wdawac w szczegoly, bo zaraz rozpetalaby sie burza, ze to oczywiscie ja jestem winny skoro do tego dopuscilem. Ludzie, ja do niczego nie dopuszczalem! Skad moglem wiedziec co jej strzeli do tej pustej glowki? Dlatego tez nie zwiadomilem dyrekcji, bo zaraz zaczelyby sie domysly, ze to pewnie ja, itd. Na razie postanowilem nie zostawac z nia sam na sam. Przy innych to ona sie stopuje. Mam nadzieje, ze to wystarczy.

Gość gość
Nie panikuj w polsce wiek przyzwolenia wynosi 15 lat i jak tyle ma to nie masz sie czego obawiac i mozesz ją smiało posuwać jak chce ci dawac

Gość gość
Gorzej jak nie ma to wtedy faktycznie jesteś utopiony bo u nas poniżej 15 lat jest traktowane jak dziecko i ono nie odpowiada za siebie tylko zawsze dorosły odpowiada. Napisz ile ma lat?

Gość gość
ściema żeś wymyślił bajeczkę ;)

Gość gość
Gorzej jak nie wymyślił. Z rok temu głośna była sprawa tylko odwrotna ona była dorosła a on 14latek i dotąd ją nachodził dotąd molestował że wpadli z dzieckiem i oczywiście ona była wszystkiemu winna bo była dorosła i w dodatku nauczycielka

Gość gość
śćema jak nic autor ma wybujałą fantazje