Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwe kolezanki

Polecane posty

Gość gość

macie kolezanki ktore sa nieszczesliwe ktore probuja sie na was wyzywac? ja taka mialam, jej maz brzydko sie do niej donosil, ponizal ja, opowiadal wokolo znajomym o niej brzydkie rzeczy I jej rodzicach co uwazam za zenujace, a ona jak przychodzila do mnie na kawe I byl moj maz to probowala np mnie osmieszyc przed moim mezem, z jednego glupiego slowa pisala cala historie I mowila: o widzisz jaka masz zone, haha, tez cos hahah, malo brakowalo aby powiedziala ze jestm chora psychicznie, dodam ze o byly jej wymysly, moj mnie szanuje I nigdy takich glupot nie slucha wiec wyszedl zwyczajnie z pokoju udajac ze nie slyszy, ja to rozdraznilo bo myslala ze pewnie on cos powie na moj temta a tu nic......zalosne to jest jak ona nie moze patrzec na malzenstwa ktore sie szanuja, przestalam sie z nia widywac, I czasem ja widze raz na pol roku to mnie pyta czemu do niej nie dzwonie, kiedys znowu na mnie naplotkowala jak bylam w ciazy wiec uznalam ze czas zakonczyc znajomosc

Gość gość
Otaczaj sie pozytywnymi ludzmi ,czasem lepiej poczytac ksiazke niz przebywac w towarzystwie z idiotami .A tym co mowia czy plotkuja o tobie sie nie przejmuj skoncentruj sie na swoim zyciu ludzie ci rachunkow nie placa !