Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ValerinaBalerina

Jaki alkohol preferujecie?

Polecane posty

Gość ValerinaBalerina

Co popijacie w weekend czy na imprezie?

Gość Piskorzyk88
Wódeczka w postaci shotów :) Dobra zaprawa przed imprezą. Dobry do ich przygotowywania jest Absolwent i odrobina soku malinowego.

Gość gość
absynt,gin,whiskey,ogólnie mocne alkohole które dają kopa,dobrze smakują,poprawiają nastrój na długie godziny i nie lata się szczać co chwila jak po piwsku

Gość gość
Mogen david pyszotka

Gość gość
A ja uwielbiam coctajle bezalkoholowe :) zartuje oczywiscie...Wodka z blue Curacao, sprite + soczek z cytryny. A tak na syzbko koniaczek z piersiowki:)

Gość vieśkaaa
Ostatnio stawiam na smakowe wódki. Z koleżankami popijamy często Absolwenta mandarynkowego. Jest super.

Piwo w klubie, a na biforku domowe, proste drinki typu wódka z colą, ale po prostu dobra, smakowa wódka. Ostatnim hitem okazał się grejpfrutowy Absolwent z tonickiem i pomarańczami. Coś dla fanów wytrawnych smaków.

Gość gość
no jest wiele tych rarytasów do dyspozycji ale ostatnio Absolwent smakowy o smaku grejpfruta pasuje do kazdej okazji.

Gość Alpina31
Wszystko zależy od okoliczności i okazji. Na pewno inny na grillu a inny u cioci na imieninach. Parę dni temu piłam ze znajomą absolwenta wiśniowego i bardzo nam smakował. Jak będą okazje to spróbuję jeszcze inne smaki.

Gość Skabi88
Tylko czysta wódka. Ostatnio bardzo podchodzi mi Absolwent. Teraz dali go w nowej butelce i o zmienionej recepturze. Dla mnie wódka prima sort.

Gość Novika22
Zdarza się czasem okazja by napić się wódki, ale jeśli już to raczej preferuje te smakowe w tym mój ulubiony absolwent jabłko z miętą bo jest orzeźwiający i na tyle delikatny, że nie trzeba do niego nawet soku na popitkę.

Gość Jenifer23
Ostatnio zasmakowałam absolwenta "jabłko z miętą" i przyznam, że bardzo mi smakowała. Muszę spróbować jeszcze inne smaki tego producenta bo słyszałam że są rewelacyjne.

Gość Vika20
Jeśli jeszcze jej nie piłyście to warto spróbować absolwenta mandarynki bo jest zarąbista. Teraz nawet trudno by mi było ogarnąć jakąś imprezkę bez niej. Mojemu menowi też smakuje.

Gość gość
KAŻDY, BYLE KOPAŁO

Gość alutka92
Vika20 jak dla mnie to najlepsza z nowości tego sezonu ten Absolwent mandarynkowy.

Gość Fiśka19
Lubię ogólnie drinki albo dobre wódki smakowe. Całkiem niezłą gamę w tym względzie ma absolwent, a zwłaszcza ten o smaku poziomki. Działa on świetnie na moje kubki smakowe i super się przy tym relaksuję.

Gość Dombek31
Ten nowy Absolwent w czystej postaci jest bardzo dobry. Widzę, że wśród znajomych coraz więcej osób go pije.

Gość gość
uwielbiam pić czystą dobrze schłodzoną wódkę pod zagryzkę ze świeżego pomidora prosto z ogrodu i odrobinkę pieprzu. Praktycznie nie mam po takim połączeniu kaca, oczywiście pod warunkiem, że nie wypiję końskiej dawki.

Gość gość
rum z colą :classic_cool: