Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajechana

Problem z samopoczuciem

Polecane posty

Gość zajechana

Od jakiegoś czasu mam złe samopoczucie, jestem apatyczna i zmęczona. Także przybrało mi się trochę. Może jakaś dieta oczyszczająca będzie skuteczna? Ktoś pomoże?

Gość gość
A masz ochotę na seks czy nie masz faceta kotku?

Witam! Takie objawy mogą świadczyć o złej kondycji ogólnej organizmu, a więc warto przeprowadzić jego oczyszczenie. Dobrym rozwiązaniem w przypadku chęci utraty wagi będzie zastosowanie dobrze zbilansowanej i bogatej w różne składniki diety oraz ruch. Warto także wzbogacić dietę o błonnik. Ta substancja włóknista wspomaga procesy trawienia w organizmie, reguluje pracę jelit, obniża ciśnienie tętnicze krwi i poziom złego cholesterolu. Warto więc o nim pamiętać ze względu na swoje serce czy profilaktykę nowotworów układu pokarmowego. Ze swojej strony mogę polecić Błonnik Witalny. Pomaga on oczyścić organizm z toksyn i złogów oraz wspomaga walkę z nadmiernym apetytem przez co daje uczucie sytości. Więcej na ten temat można poczytać na stronie internetowej czystejelito.eu. Pozdrawiam serdecznie Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia

Gość zenka5678
A jak go dawkować? Każdy może go przyjmowac pani Jolu?

Witam! Błonnik Witalny należy wsypać do szklanki z wodą, sokiem lub mlekiem albo rozmieszać w zupie w dawce 2-3 łyżeczek (jedna dawka). Dzienna dawka to 2-3 porcje. Przyjmować może go każdy za wyjątkiem osób, które mogą mieć problem z niedrożnością jelit, choroby przełyku i wpustu żołądka, a także mające trudną do uregulowania farmakologicznego cukrzycę (szczególnie typu 2). Dozwolony jest on także dla dzieci powyżej 12-go roku życia. Pozdrawiam Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia