Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cześć! Szukam kogoś...

Polecane posty

Gość gość

A ten ktoś to ktoś bardzo ważny na kafe, i mam coś do przekazania temu "komuś" Najważniejszego nie napiszę bo jak się ktoś pomyli i pomyśli że to ona/ on to będzie gorzej. No nie wiem czy się uda ale warto spróbować! Pomóżcie, to Ona, ma fajne tematy tu i wiem że się czasem pojawia. Ważne, naprawdę ważne! Pozdrawiam a a to imie to A.

Gość gość
spierdaczaj debilku z tym twoim a!

Gość gość
a to sobie sam/a spiertalaj ty popaprancu! !

Gość gość
jak to nie ty to kto cię prosi o zdanie?

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweCześć! Szukam kogoś... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Cześć! Szukam kogoś... gość dziś A ten ktoś to ktoś bardzo ważny na kafe, i mam coś do przekazania temu "komuś" Najważniejszego nie napiszę bo jak się ktoś pomyli i pomyśli że to ona/ on to będzie gorzej. No nie wiem czy się uda ale warto spróbować! Pomóżcie, to Ona, ma fajne tematy tu i wiem że się czasem pojawia. Ważne, naprawdę ważne! Pozdrawiam a a to imie to A. gość dziś spierdaczaj debilku z tym twoim a! gość dziś a to sobie sam/a spiertalaj ty popaprancu! ! Inne tematy z tej kategorii najbardziej beznadziejne klamstwo waszej drugiej polowki co myslicie o odgrzewanych zwiazkach..? gość dziś

Gość gość
a co to ma być bo może coś co mi się przyda, to mogę być A!

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweCześć! Szukam kogoś... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Cześć! Szukam kogoś... gość dziś A ten ktoś to ktoś bardzo ważny na kafe, i mam coś do przekazania temu "komuś" Najważniejszego nie napiszę bo jak się ktoś pomyli i pomyśli że to ona/ on to będzie gorzej. No nie wiem czy się uda ale warto spróbować! Pomóżcie, to Ona, ma fajne tematy tu i wiem że się czasem pojawia. Ważne, naprawdę ważne! Pozdrawiam a a to imie to A. gość dziś spierdaczaj debilku z tym twoim a! gość dziś a to sobie sam/a spiertalaj ty popaprancu! ! Inne tematy z tej kategorii najbardziej beznadziejne klamstwo waszej drugiej polowki co myslicie o odgrzewanych zwiazkach..? gość dziś jestem a

Gość gość
ty to masz pracować nie udawac A!

Gość gość
Alicja? Anita? Antonina? Anastazja? Co to za A?

Gość gość
Amelia?

Gość gość
co za bezczelność! i to ma być język kobiety!? no raczej nie! przecież pracuje!

Gość gość111
gupia cizia! !! no nieładnie tak

Gość gość
coś co na pewno przyda ci się w przyszłości! mam nadzieje że cię znajdę.

Gość gość
kogo szukasz, bo to wygląda na marne prowo!!

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweCześć! Szukam kogoś... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Cześć! Szukam kogoś... gość dziś A ten ktoś to ktoś bardzo ważny na kafe, i mam coś do przekazania temu "komuś" Najważniejszego nie napiszę bo jak się ktoś pomyli i pomyśli że to ona/ on to będzie gorzej. No nie wiem czy się uda ale warto spróbować! Pomóżcie, to Ona, ma fajne tematy tu i wiem że się czasem pojawia. Ważne, naprawdę ważne! Pozdrawiam a a to imie to A. gość dziś spierdaczaj debilku z tym twoim a! gość dziś a to sobie sam/a spiertalaj ty popaprancu! ! Inne tematy z tej kategorii najbardziej beznadziejne klamstwo waszej drugiej polowki co myslicie o odgrzewanych zwiazkach..? gość dziś nikogo nie szukam temat konczę

Gość gość
a co już znalazłaś? szybko !

Gość gość
nie wiem czy znalazłam, ale możliwe że ten ktoś znajdzie mnie, to ważne powaga!.. i nie piszcie za mnie.

Gość gość
ten kto kończy przede mną to na pewno nie ten:Pktoś

Gość gość
Chciałabym żebyś to był ty

Gość gość
eBo monogamia to monotonia! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Bo monogamia to monotonia! Poprzednie 1 2 Następne Relattywista dziś Tyle jest na swiecie pieknych kobiet, a kazda inna. Trzeba chyba byc niespelna rozumu, zeby ograniczyc sie do tylko jednej. I to na cale zycie. Bo rozumiem, rok, moze dwa to mozna z jedna, w stanie goracego zakochania. Bo i seks jest wtedy fajniejszy. Ale pozniej, gdzy szal przygasa, trzeba ta pozegnac i rozejrzec sie za nastepna. gość dziś piszesz to do pravika i dziewicy?ha ha ha wszystko z czasem jest monotonne mysza w jednej dziurze zdychacool.gif Relattywista dziś @gość dziś >>piszesz to do pravika i dziewicy?ha ha ha wszystko z czasem jest monotonne mysza w jednej dziurze zdycha << No wiec dlatego trzeba zmieniac dziure. A skazac sie na jedna do konca zycia? Glupota! gość dziś Jak jesteś przystojny to masz szansę. Jak nie to masz problem. gość dziś Wytłumaczysz to żonie jak zażąda od ciebie rozwodu i wysokich alimentów na całe życie smiech.gif gość dziś Jak dla ciebie czlowiek to dziura to nie ma nawet o czym rozmawiac gość dziś ale to nikt inny jak Rescator, czyli tępy gość znany z tego typu wątków gość dziś zalezyc co dla kogo jest ważne ,to kogoś sprawa ja się kocha,to monogamia nie stanowi żadnego problemu,ani ograniczenia Relattywista dziś gość dziś >>Jak jesteś przystojny to masz szansę. Jak nie to masz problem. Zgłoś› << Wystarczajaco przystojny i na razie nie mam problemow. gość dziś >>Wytłumaczysz to żonie jak zażąda od ciebie rozwodu i wysokich alimentów na całe życie Zgłoś›<< Czyjej zonie ? gość dziś >>Jak dla ciebie czlowiek to dziura to nie ma nawet o czym rozmawiac << Nie czlowiek, meskie dziury mnie nie interesuja. gość dziś Czyli się puszczasz,jesteś kur...rzem i świnią?! Tak by była zwyzwana kobieta na kafe!!A wracając do Ciebie,teraz jest moda na monogamię, najbardziej seksowni mężczyźni to Ci, którzy kochają i szanują, a tacy jak Ty to śmiecie!! gość dziś tu nie chodzi o zadna mode głupcy!! Monogamia była jest i bedzie ..zwyczajkne zakochanie i tyle Relattywista dziś gość dziś >>zalezyc co dla kogo jest ważne ,to kogoś sprawa ja się kocha,to monogamia nie stanowi żadnego problemu,ani ograniczenia<< To ci sie tylko tak wydaje. No ale jak napisalem, stan ostrego zakochania mija po 2 latach i wtedy pora na zmiane. gość dziś rescator555 zakulisi.cz cała prawda o autorze I z jego "przystojnością" to bujda, bo na kafe Aisha zna typa i mówiła coś dokładnie odwrotnego usmiech.gif Relattywista dziś gość dziś >>Czyli się puszczasz,jesteś kur...rzem i świnią?! Tak by była zwyzwana kobieta na kafe!!A wracając do Ciebie,teraz jest moda na monogamię, najbardziej seksowni mężczyźni to Ci, którzy kochają i szanują, a tacy jak Ty to śmiecie!! << No mode, to niech sobie patrza glupie siusiumajtki. A wyzwiska koscielnych dewotek, to akurat malo mnie obchodza. Ja zadej kobiety tak nie nazwalem. Uwazam, ze po to ma c*pke, zeby jej uzywac, a nie trzymac dla robakow. gość dziś gość dziś Jak dla ciebie czlowiek to dziura to nie ma nawet o czym rozmawiac xx Ale za to jaka jest fajna ta dziura! pulchny dziś Relatywisto wracając do meritum to mamy całkiem odmienne zdania na temat bycia niespełna rozumu w temacie monogamii pechowiec.gif Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się z siebie samych, albowiem nigdy nie zabraknie im rozrywki. Relattywista dziś pulchny dziś Relatywisto wracając do meritum to mamy całkiem odmienne zdania na temat bycia niespełna rozumu w temacie monogamii xx Zdarza sie, ale po to wlasnie sa fora dyskusyjne, zeby po

Gość gość
Rozpoznałeś kogoś?

Gość gość
czego chcesz k

Gość gość
A jak znajdziemy to co? mamy Ci przynieść bo nie rozumiem/

Gość gość
kto szuka znajduje! tak?

Gość gość
tak!

Gość gość
gość dziś ten kto kończy przede mną to na pewno nie ten "ktoś!" Dobre! :D