Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a wy zjadacie te biedne zwierzęta...

Polecane posty

Gość gość
Taka natura, że człowiek potrzebuje mięsa.

Co to za zwierzęta, te "konty" :D :D :D ? x Zjadamy i bardzo nam smakują :D :D :D. x Psa też bym zjadł, gdyby nie było nic innego :D. x Nawet człowiek składa się z mięsa, co uratowało życie wielu rozbitkom.

Gość gość
A zwierzatka zjadają inne zwierzatka ... :) po prostu jesteśmy na samej gorze łańcucha. Problemem jest to jak się dzisiaj obchodzony z pokarmem, nie szanujemy,jakieś zwierzę poświęcilo swoje życie byśmy mogli je zjeść,a jakże często ten pokarm jest marnowany :( poprzez nasz konsumpcjonizm i zachłanność

Gość gość
ja jem tylko ryby chociaż wiem że to też zwierzęta :(

Gość gość
taaa a wasze kochane pieski i kotki nie jedza miesa? zywicie je samymi warzywami i zielenina? WYPAD. nie chcesz jesc miesa to nie ale nie mow innym co maja robic. Swinie sa hodowane tylko na UBÓJ i mozecie sobie plakac jakie to sliczne one sa ale tak jest bylo i bedzie.

Gość gość
Ja moge jedynie walczyc o to by zwierzeta ktore ida na ubój byly zabijane humanitarnie RAZ DWA bez bolu. Bo to co sie czasem dzieje w rzezniach wola o pomste do nieba. Nie da sie zrobic ze wszystkich wegetarianow i bardzo dobrze. Mieso jest zrodlem wielu witamin i minerałów.

Gość gość
Mnie właśnie przeraża jak bardzo nie jest szanowane często to mięso. Np. ostatnio gdzieś tam wyrzucono 6 ton mięsa, bo jakiś człowiek złośliwie w nie nasrał.

Gość gość
O ja ...:o masakra :( ale czego oczekiwać jak juz ludzie kompletnie nic nie szanują ,ani innych,ani siebie ,ani środowiska :( chylimy się ku upadkowi