Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwalczyć kompleksy przy narzeczonym ?

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony ma idealne ciało, jest wysportowany. Czuje się przy nim źle. On natomiast uważa, że jestem za szczupła. Sport uprawiam dopiero od 10 lat, a on od 3 roku życia chodził na piłkę nożną. Co mam zrobić ? Jak zacząć czuć się atrakcyjna przy narzeczonym ?

Gość gość
Słuchaj jego.

Gość gość
a jakie masz cycki...?

Gość gość
Zacznij sie zdrowo odzywiac i wez sie za cwiczenia.Zobacz sobie na you tube jakie wykonywac cwiczenia np na uda, posladki. Ja sam cwicze i do tego tez gram w pilke nozna.Widze po mojej zonie ze chce mi dorownac i sama cwiczy.Ciesze sie ze mam na nia taki wplyw :-)

Gość gość
Mamy w domu siłownię. Ćwiczę 6 razy w tygodniu. Staram się jeść zdrowo i z głową. Ale dalej mam mega kompleksy.

Gość gość
6 razy w tyg to nawet ja nie cwicze a mam sylwetke bardzo sportowa:-) Cos slabo cwiczysz. Napewno wzial Cie taka bo mu sie taka wlasnie podobasz.

Gość gość
Na dzień dzisiejszy ważę 50 kg przy wzroście 168. Jedyne z czego jestem faktycznie zadowolona to brzuch, który ma wyraźne mięśnie.

Gość gość
No to napewno bardzo dobrze wygladasz. Dla mnie akurat najwazniejsza jest buzia.To co ze laska ma figure jak modelka jak brzydka z twarzy? Wolalbym aby miala piekna buzke a z figury moge troche popuscic :-) A Ty jaka masz buzke?:-)

Gość gość
Nie mnie to oceniać.

Gość gość
Myślę,ze przesadzasz.Ja mam ladna buzię,wcześniej trochę chorowalam to gorzej wyglądałam ale juz jest ok ale zawsze mialam problem z szerszymi biodrami i trochę grubszymi udami,biust sredni,jędrny,okej ale i tak faceci sie za mna uganiali i uganiają wiec sie nie przejmuj.Każdego trzeba akceptować takim jaki jest.

Gość gość
Jasne ze przesadza.Napisalas wzrost, wage i ten umiesniony brzuch.Wg mnie musisz ladnie wygladac ze az chcialbym Cie poznac. Widac masz taki charakter ze brak Ci pewnosci siebie.Popracuj lepiej nad tym bo ludzie pewni siebie sa atrakcyjniejsi.