Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy prosze pomozcie...

Polecane posty

Gość gość
Co ty bredzisz! bebiko?! to szajs! ja karmiłam tym dziecko,był straszny po tym mleku,poczytaj sobie cwaniaro na temat tego mleka bo więcej jest przeciwników ,moje dziecko po nim dostało kolek! wśród moich znajomych dużo mam kupuje hipp bio combiotic jest w roosmanie-zawiera probiotyki i prebiotyki,kładz na brzuszku,głaszcz,kołysaj delikatnie i spiwaj,przykładaj suszarke włączona do brzuszka tylko ostroznie by nie poparzyc brzuszka,ciepła kapiel rozluznia,podawaj rumianek on jest na kupke dobry,koper nasila gazy! w szpitalu nas ostrzegali przed nim! masuj brzuszek,i przedewszystkim bądz spokojna :-) weż na spacerek,jest ładna pogoda teraz,jesteś dobra mama pamiętaj!

Gość gość
to ja wyżej,u mnie okazała się skaza, po nutramigenie+ latopic uspokoiło się, mały teraz ma 10 mies i skazy brak :-)

Gość gość
i znowu dzisiaj to samo..zje 60ml usypia na 20min i tak w kółko..

Gość gość
Idz do lekarza Autorko.to jest za malutkie dziecko,zeby co chwile mu zmieniac mleko.i jak wyzej ktos napisal,mleka oba trzeba mieszac az do calkowitego przejscia na nowe. dobre sa hipp bio i bebilon.ale zanim zaczniesz zmieniac,idz do lekarza.moze maly ma refluks,wypije mleko,to mu sie cofa spowrotem i go boli,dlatego tez zjada malo powiedz lekarzowi to co tu napisalas.i nie daj sie zbyc!!moze trzeba pobrac krew i zobacxyc wyniki?