Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam serdecznie :) mam regularne cykle co 29 dni Współżyłam w dni płodne (stosunek przerywany) i okres spóźnia mi się już 3 dni :( piersi okropnie mnie bolą tak jak i jajniki na zmianę. W podbrzuszu czuję bóle jak przed miesiączką ale jej dalej nie ma. Przed okresem zwykle sucho a u mnie jest mokro. Mam delikatne mdłości ale może to ze stresu? Robiłam dzisiaj test i wyszedł negatywnie, ale powinno się robic rano, a ja zrobiłam po południu. Dziewczyny jak myślicie? Mogę byc w ciąży?

Gość gość
jeśli to nie są żarty... no ok. tak możesz być w ciąży, stosunek przerywany jest absolutnie nieskuteczną formą antykoncepcji. naprawdę nie chce mi się wierzyć, ze ktoś to jeszcze stosuje, a potem o niespodzianka, ciąża, ale jak to przecież to był stosunek przerywany:P oj kobiety, kobiety...

jeżeli jestem w ciąży to dla mnie nie problem. Chciałabym tylko posłuchac historii i opinii innych kobiet na temat objawów a nie o stosunku przerywanym :)

Gość gość
test u lekarza jest bardziej wiarygodny niż sikanie na papierek

Gość gość
Raczej wątpię że to ciąża. Test 3 dni po spodziewanej miesiączce byłby już raczej pozytywny o każdej porze dnia. Okres ci się spóźnia i tyle. Nigdy ci się nie spóźniał, czy co?

8 lat temu jak miałam pierwsze miesiączki to miałam nieregularny, a od 6 lat równiutko co 29 dni. Pytam, bo znajomej po tygodniu spodziewanej @ dalej wychodziły negatywne, a ma teraz 2 letniego synka

Gość gość
Ja zrobiłam test 3 dni po mieszczące spodziewanej. W ciągu dnia, wyszedł negatywny, a potem miałam 3 dni później gin, test beta, wykazał ze jestem w ciąży.... Tez stosunek przerywany

Gość gość
jak mozna byc tak tępym...pisze jak byk, żeby robic testy rano a tu kolejna ,,ale ja robiłam popoludniu..." nie macie co z kasą robić, tylko parenaście złoty znowu idzie na marne a wy dalej w stresie :/ bo wynik niemiarodajny

bez wyzwisk proszę ;) najwidoczniej nie mamy co robic z pieniędzmi. Jakiś problem? I pisze, że najlepiej robic z porannego moczu. Miałam okazje to zrobiłam. Jak jest wysokie stężenie hcg to wyjdzie też po południu

Gość Pyskata90
Ja robiłam 5 dni po spodziewanej i nic, negatywny. Dwa dni później są dwie kreseczki ;)

Gość Pyskata90
Zacznę od tego że to była planowana ciąża. Objawy tak były nie mogłam patrzeć się na mięso odrzuciło mnie całkowicie i jak zjadłam coś z ogromnym apetytem to zwracałam od samego początku ciąży. A tak po za tym to brzuch troszkę pobolewał.

Gość Pyskata90
Szczerze to nie pamiętam czy na początku :) a nie chce kłamać. Ale w późniejszej ciąży tak miałam to tak zwane upławy. Nie zbyt przyjemne uczucie.

Gość Pyskata90
Rozumie że się denerwujesz ale to nie pomoże a nawet zaszkodzi. Co ma być to będzie jak by co daj znać a ja trzymam kciuki ;)

Dodam jeszcze, że wokół sutków zrobiły mi się takie jasne grudki/ krostki wie ktoś coś na ten temat i czy może miec to związek z domniemaną ciążą?