Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestane sie stroic i malowac, bo faceta i tak nie znajde

Polecane posty

Gość gość

szkoda mojego czasu na upiekszanie sie i kasy na to wszystko, faceci i tak patrza na mlode, niedojrzale, szalone siksy, ktore latwo moga zbajerowac, a one w zamian dostarczaja facetom emocji i wrazen, zrownowazone dojrzale kobiety sa nudne dla facetow, wyglad to tylko dodatek, a nie klucz do sukcesu

Gość gość
Life is brutal

Gość gość
tez mam dosyć facetów, ale nie na tyle aby odmówić sobie tego aby ładnie wyglądać:-) bez jaj nie maluje się dla facetów, a dla siebie. A faceci totalnie mnie poranili i rozczarowali, nie wiem czy jeszcze komus zaufam

Gość dość ładna ale nie w typie
Mnie życie nauczyło, że dla facetów nie warto robić totalnie nic. Już kiwnięcie palcem w bucie z myślą o facecie to za duży wysiłek, nie warto.

Gość gość
:D

Gość gość
Zanim napiszesz że dla faceta nie warto robić nic, zadaj sobie pytania ile sama jesteś warta.

Gość gość
no ja też dbam o siebie żeby lepiej się czuć, sama ze sobą. Czuję się jakoś tak odważniej :) do facetów stosunek mam taki jak koleżanki wyżej - po prostu nie warto ;)

Gość gość
a już na pewno nie można wychodzić z inicjatywa do tych cymbałów, bo wtedy facet ucieka w podkokach pomimo że sam się wcześniej o ciebie starał. olewać, gnoić i pluć im w twarz. oni to lubia najbardziej.

Gość gość
no chyba masochiści tylko :D

Gość gość
Pluć im w twarz? Nienawidzę z całego serca widoku gardzących sobą ludzi. Nawet tu na forum gdy czytam z jaką pogardą kobiety wypowiadacie się o mężczyznach, to zastanawiam się kim wy u licha jesteście. Na pewno nie normalnymi ludźmi.

Gość gość
a wy pseudo mezczyzni kim do ku#rwy nedzy jestescie? wszystko kobiety od ku#rew , szmat i prostytutek tutaj na forum wyzywacie:O co 4 temat obraza kobiety:( nie warto o was zabiegac:O nic soba nie reprezentujecie

Gość gość
zabiegać? im to ledwo pokażesz że facet zaczyna ci się podobać to on w sekundzie s*******a i tyle go widziałaś

Gość gość
Dobrze robicie odpuszczając sobie. Dzięki w imieniu swoim i pozostałych mężczyzn za to że znikniecie nam z oczu.