Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaja

Nadal nie wiem czy to ciąża

Polecane posty

Gość zaniepokojonaja

Hej! Od roku biorę tabletki anty, zdarzało się brać antybiotyk, więc zabezpieczam się dodatkowo prezerwatywą. Ostatni stosunek miałam 20.03 - również z prezerwatywą. Krwawienie z odstawienia dostałam w terminie - 1.04, ale było ono bardzo skąpe i bardziej przypominało brązowe plamienie. Pomyślałam, że to od tabletek bądź stresu. Jednak po paru dniach zaczęłam czuć się jak przysłowiowa "baba w ciąży", mdłości, częste oddawanie moczu, odrzuciło mnie od nałogu (papierosów), senność, podwyższona tempka, brak apetytu. Pierwszy test ciążowy zrobiłam 22.04 - negatywny, kolejny test zrobiłam 26.04 - negatywny. Następne krwawienie z odstawienia dostałam również w terminie, 29.04 - i ta też była dziwna - bardziej obfita niż ta na początku kwietnia, jednak nadal jak na moje było za mało. Mam powiększone podbrzusze, najbardziej z lewej strony i ogólnie cały brzuch jakbym miała wzdęcia, mam różne zachcianki żywieniowe, wydzielam dużo śliny. Jak myślicie, moge być w ciąży? Wizytę u gina mam w piątek, ale już dostaje na głowę..

Gość zaniepokojonaja
dodam jeszcze, że 30.04 robiłam kolejny test i również negatywny.

Gość zaniepokojonaja
proszę, napiszcie, co o tym sądzicie?

Gość gość
Chyba wkrecilas sobie urojona ciaze.