Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu ze strony mężczyzny pomimo...

Polecane posty

Gość gość

Mam problem,którego nie potrafię rozwiązać. Mam 18 lat a moj partner 19. Jestesmy ze soba 3 lata. Jestem atrakcyjna i bardzo wysportowana. Wielu mężczyzn kręcę, a jednak problem jest w libido u mojego ukochanego. Odmawia mi seksu, na ktory ja mam ogromna ochote. Prosilam,zebysmy poszli do seksuologa,lecz zostalam wysmiana. Stres i masturbacja odpadają. Ktoś był w takiej sytuacji i móglby mi poradzić? Sytuacja ta niszczy moj zwiazek, a moj partner jest zupelnie obojetny mimo wielu rozmow

Gość gość
Aniolku masz naprawde Problem;(Ja nigdy nie bylam w takiej sytuacji,bo czesto pomimo duzego zmeczenia maz z ochota uprawia seks z calkoiwitym mnie zadowoleniem.A u Ciebie moze byc ukrytym gejem?Znam przypadek gdzie byl podobny problem namowila go dziewczyna na seks grupowy z dwoma kolegami swego chlopaka.Gdy byla mocno zerznieta to po tym seksie sie zmienilo na dobre bo zaczal sie podniecac swoja dziewczyna i ostrzejszy seks uprawiali.

Sprawa generalnie śmierdzi... Ładna, wysportowana 18-letnia dziewczyna i chłopak 19 lat, który nie ma na Ciebie ochoty? Abstrakcja totalna :) Przewiduję 2 opcje: 1. kryptogej 2. ma jakiś wstydliwy problem, o którym nie wiesz 3. zdradza Cię, dlatego nie ma już ochoty na coś z Tobą

Gość gość
Ja mam to samo z moja kobieta. Mozemy sie zgrac :)

Gość olgapodkar
Napisz do Patrycji! Ona czesto fajnie radzi w takich sprawach!

Gość gość
Fajnie ale do jakiej Patrycji?? Bo nie kumam..nikogo tu nie mogę o takim imieniu znaleźć!

Pewnie mieszkacie razem. Pewnie ma własne zainteresowania, których nie podzielasz. Pewnie sprzątasz w domu sama.

Gość gość
Sprzątasz sama? I co to ma wspólnego?

Gość gość
nie mieszkamy razem

Gość gość
Zgadzam sie z 09.42. Nic dodac nic ujac.

Gość pattiiii
Chcesz pogadać jak to wszystko rozruszać? Chętnie pomogę o ile będę umiała:) patimora@o2.pl

Gość Piotr_P
Musisz sie starac...co ty mysliss ze facet to maszynka do d*****nia i nic więcej? Śmieszą mnie takie tematy!

Gość gość
Musisz podczas seksu zaproponować mu wylizanie kakao,potem możesz włożyć mu palca-może się rozrusza

Może Twój partner ma inne oczekiwania wobec Waszego seksu. Nie sugerował Ci żadnych zmian? Mężczyzna jest zdobywcą, może zbyt bardzo naciskasz na stosunek i przejmujesz inicjatywę? Może spróbujcie czegoś nowego?

Gość genewa wczoraj
Nie powiem bo problem nie maly! Ja przez brak seksu skonczylam.z chlopakiem..i przeciagalam to bardzo dlugo majac nadzieje na poprawę! Niestety masturbacja to nie wszystko! Obecnie mam chlopaka który ze tak powiem rżnie mnie jak dziwkę i o to chyba chodzi jesli lubisz mocne wrazenia! A ja mam komfort ze nie dosc ze jestem zaspokajana fizycznie to obciagajac mu np przed pracą spelniam się i psychicznie:)