Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty espadrille Tommy Hilfiger. Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Pan ma te buty .Jak się w nich chodzi czy są wygodne bo zastanawiam się a właściwie jestem pewna że je chce tylko nie wiem czy niższe czy wyższe jak rozmiar wychodź bo czytałam ze zaniżone. Oczywiście najpierw pojadę do sklepu stacjonarnego ale jak nie będzie ich to kupię przez net.Pytam na tym dziale bo tutaj zawsze jakiś odzew. Dziękuję http://www.lyst.com/shoes/tommy-hilfiger-emery-espadrilles-midnight-5/

Gość gość
Spadaj z tym na odpowiedni dział a nie smiecisz

Gość gość
Na modzie nie ma nigdy odpowiedzi tutaj zawsze są zawsze tutaj pisze od lat i zawsze tutaj mam odpowiedz wiec proszę spadaj jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie tych butów ma szczęście są tez tutaj normalne kobiety podkreślam kobiety.

Gość gość
Słuchaj patologia biedoty zobaczyła buty za 160 funtów to żal du pę ściska osobiście mi się nie podobają przez to ze palce są zakryte ale mam buty z tej firmy i jestem zadowolona kupiłam je w UK

Gość gość
Noszę, są bardzo wygodne. W przypadku Hilfigera rozmiarówka standardowa, bez względu czy to baleriny, kozaki itd. Noszę rozmiar 37, długość wkładki 24 cm i są ok. Mogę kupować w ciemno. Zgadzam się z przedmówczynią. Espadryle mimo iż z płótna, do super przewiewnych nie należą. Lepsze w wycięciem na palce.

Gość gość
Ok dzięki dziewczyny ale te mi się najbardziej podobają i właśnie o ten model mi najbardziej chodzi i właśnie o nich czytałam o rozmiarze ze coś zaniżone .Bo mam inne hilfigera wszystkie płaskie do latania na co dzień i 37 noszę i jest idealnie. A z palcami odkrytymi wcześniej też oglądałam ale te wygrały nie wiem jak będą wyglądać na nodze.Przymierze jak beda w sklepie zobaczę tak czy inaczej bardzo dziękuję.

Gość gość
rozmiarówka na bank wychodzi inaczej, 40 wychopdzi jak 39

Gość gość
Temat upadł ale napiszę jak by ktoś kiedyś potrzebował .A więc kupiłam sobie te buty nie było w sklepie koloru który chciałam ale był rozmiary więc przymierzyłam a buty zamówiłam przez internet i mogę powiedzieć że faktycznie z tych akurat modeli wychodzi inny rozmiar bo ja nosząca 37 musiałam kupić 38 i ten rozmiar jest akurat.