Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY! Komorowski zabrał wam 7 lat życia!Serio chcecie dalej na niego głosować

Polecane posty

Gość gość

Gdyby nie ten gnój to kobietki szły by sobie na emeryturke i miałyby święty spokój i wolność w wieku 60lat, a ten wasz ukochany dyktator Komor zrobił wam prezent i teraz musicie zapy'e'r'dalać do 67lat i jeszcze sie qrwa z tego cieszycie :o Podatki też wam podniósł, ale co tam, jest qrwa super nie? :o Choćby wam d'o'j'e'b'ał wiek emerytalny do 80lat to i tak z'j'e'b'y dalej będą na niego głosować :o OKRADŁ WAS Z 7 LAT ŻYCIA!

Gość gość
Kobiety to masochistki :D Lubią jak sie je gnoi i jeszcze ubóstwiają swojego oprawce :o

Gość gość
nie wiem na kogo zaglosuje, ale jestem oburzona wiekiem emerytalnym 67 lat i to mnie bardzo wkurza, poszlam do pracy majac lat 19 wiec mozna obliczyc do emerytury bede musiala pracowac 48 lat i nie wiadomo czy dozyje, kiedy mam się cieszyc zyciem w takim razie.

Gość gość
od 2010 jest prezydentem poza tym,w Pl prezydent niewiele może a że jest jak jest,to każdy Polak moze mieć do siebie pretensję,bo rządzą ludzie przez Polaków wybierani

Gość gość
we wszystkich praktycznie państwach wydłużyli wiek emerytalny,u ans jest ten problem,że po pierwsze nie ma pracy,po drugie nie ma pracy,która daje godziwy zarobek- i jakikolwiek komfort życia,można pracować i do tego wieku,ale żeby ludzie mieli pracę,a nie zasuwali jak niewolnicy za miskę ryżu

Gość gość
ja głosuje tylko na Korwina :D ciekawe czemu k/o/r/w/i/n to spam :D

Gość gość
Korwin - test spamu

Gość gość
o teraz nie zaspamili :D k***in

Gość gość
Korwin z duzej chyba nie spamują

Gość gość
we wszystkich praktycznie państwach wydłużyli wiek emerytalny xx a co mnie to obchodzi? tu jest POLSKA! a to że nie ma pracy to też nie żaden argument Jak niedługo bezrobocie będzie 20-30% i powiedzą wam że teraz musicie harować nie do 67 ale już do 77lat to będziecie qrwa zadowoleni? a potem jak juz będziesz mieć 76lat i sie będziesz cieszyć ze już za rok emerytura to ci do 85 podniosą i nadal będziecie zadowoleni? Ja rozumiem młodych, którzy dziś mają 18lat i dopiero startują na rynku pracy, oni mają nowe zasady i o tym wiedzą, ale nie qrwa że teraz 40letnia kobieta dowiaduje się po 20latach pracy ze będzie musiała j'e'b'a'c kolejne 27, a nie jak myślała 20! Została oszukana, została obrabowana z 7lat życia! Nie zmienia sie reguł w trakcie gry!

ee no i co ? Przyrost naturalny mniejszy niż po wojnie to też, nie ma kto pracować. Niech Moherki w robocie siedzą , a nie po Kościołach łażą z nudów! A potem na PiS głosują :]

Gość gość
Nie głosuję na Komorowskiego co i tak nic nie zmieni bo jego wygrana jest 'założona' z góry.

Gość gość
życzę ci martusia lemingu PełOwski żebyś j'e'b'a'ł'a do 80tki, a w dniu przejscia na emeryture żebys zdechła

Gość gość
Tak chcemy.

Gość gość
TO jest hańba żeby zabierać 7 lat życia kobietą

Gość gość
up

sam żeś jest Leming:P Ja jestem pegazorożcem i przybywam z krainy snów by wyzwolić kafeterię z otchłani nienawiści i niewiedzy :]

Gość gość
Bronisław Komorowski to bardzo dobry Prezydent Rodacy! Wybierzcie zgodę i bezpieczeństwo, a nie afery PiSu, nie Palikota walczącego z kościołem i chcącym ogłupić młodzieć, nie dla Mariana Kowalskiego powiązanego z faszystowskim ONRem, nie dla oszołoma Korwina który chce zlikwidować ZUS, NFZ i szkoły publiczne, a potem państwa dzieci nie będą miały gdzie do szkoły chodzić lub tylko za grube pieniądze, lecz kogo na to stać? Tak samo leczenie będzie tylko prywatne i emerytur też nie dostaniecie bo on chce zlikwidować ZUS! No chyba tacy głupi to nie jesteście co? NIE dla Kukiza, populista muzyk, którego programem jest tylko wprowadzenie JOWów, ten człowiek nic innego nie ma do zaoferowania, tylko o tych JOWach gada, które i tak nie działają. Niech wraca na scene muzyczną, a politykę zostawi mądrzejszym. NIE dla SLD i Magdaleny Ogórek, przecież i tak wiadomo kto za nią stoi - towarzysz Miller! A ona tylko z kartki potrafi czytać, na polityce się kompletnie nie zna, jest marionetką tak samo jak Duda w rękach Kaczyńskiego. Każdy inny kandydat aniżeli Bronisław Komorowski będzie prowadził wojny polsko-polskie i wzywał do nienawiści. Nie pozwólmy na to! Wybierzmy zgodę i bezpieczeńswo! Wybierzmy Bronisława Komorowskiego :)

Gość gość
Wiek emerytalny fajny nie jest ale co, mam głosować na Kurwina? Wystarczy posłuchać jego wypowiedzi nt kobiet, dziękuję bardzo...

Gość gość
Zgoda i bezpieczeństwo :-):-) Na brak zgody nie ma zgody :-) Chyba ze w Kościerzynie Koźlu :-)

{ gość dziś we wszystkich praktycznie państwach wydłużyli wiek emerytalny,u ans jest ten problem,że po pierwsze nie ma pracy,po drugie nie ma pracy,która daje godziwy zarobek- i jakikolwiek komfort życia,można pracować i do tego wieku,ale żeby ludzie mieli pracę,a nie zasuwali jak niewolnicy za miskę ryżu } Usłużny idiota aż się chce napisać. W Europie wiek emerytalny do 67 lat w Dania Finlandia 68 Islandia Norwegia Szwecja Polska Czyli 5 państw na 50 jakie pokazuje wikipedia. No i jaki jest system zasiłków w Danii, Norwegii, czy Szwecji w porównaniu do Polski. W Polsce przy wypracowanych latach to 700 zł przez pół roku dla bezrobotnego. Pół roku potem jedz ściany czy tam trawę z trawników.

Gość gość
ZUS jako Piramida Finansowa ma coraz mniej wpłacających i coraz więcej wypłacających. Amber Gold natychmiast zlikwidowano gdy okazała się niewypłacalnym bankrutem natomiast zbankrutowany ZUS dalej funkcjonuje wyłącznie dzięki coraz wyższym dotacjom państwa czyli podatników.

Gość gość
kobietom dołożyli 7 dodatkowych lat tyry, albo nici z "emerytury" facetom dowalili 2 lata haraczu

Gość gość
Ciekawe gdzie będą pracować te 60-65 latki. Ja znam mnóstwo kobiet, które mają 55 lat i już są na emeryturze.

Gość gość
Są dwa wyjścia żeby nie marnować kasy na bankruta, wyjazd z PL lub optymalizacja będąc w PL. Trzecim najefektywniejszym wyjściem jest wybór polityków którzy zlikwidują ZUS.

Gość chodź szogunie
chcemy! tylko Bronek swój chłop!

Gość gość
7 lat dodatkowej tyry na ZUS