Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anastazja88

Zarabianie w internecie

Polecane posty

Chciałabys sobie dorobic miesiecznie 200-300złotych? Masz duzo wolnego czasu? Jestes w stanie poswiecic około godziny dziennie na prostą czynnosc zwiazana z internetem? Jesli tak mam dla Ciebie super propozycje! Zapewne słyszałas o ''płatnych klikach w reklamy'' oraz innych tym podobnych bzdurach... To pic na wode... Mam przyjemnosc zapoznac was z ofertą serwisu: https://www.qassa.pl/386975 Serwis na start za rejestracje podaruje Ci 100 000 pereł (około 5złotych), za uzupełnienie profilu dostaniesz około 50 000 kolejnych, codziennie bedziesz otrzymywac kilkanascie mailow z reklamami popularnych serwisow/ofertami sklepow, za ich ocene otrzymasz wynagrodzenie w postaci kilkunastu pereł. Najwiekszy bonus zostawiłam na koniec !!! Za zaproszenie uzytkownika do serwisu dostajesz 160 000 pereł (8złotych). Za zakupy w popularnych sklepach internetowych z przekierownia w qassa.pl dostajesz rowniez perły (jak mowiłam wyzej perły wymieniamy na złotowki). Po uzbieraniu 1 000 000 pereł (50zł) mamy mozliwosc wyplacenia ich, lub wymiany na kody rabatowe czy tez karty podarunkowe. Nie czekaj! Zarejestruj się i zarabiaj !!!! Adres serwisu: qassa.pl/386975