Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o linea 40 plus

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie drogie kobitki. Jestem żoną i mamą 3 dzieci. Brzuszek jest, a chęci coraz mniej. Chciałabym połączyć zdrowy tryb życia z jakimś suplementem diety. Pomyślałam o linea 40 plus. Czy warto?

Gość gość
No na pewno pomoże - aczkolwiek jeśli chodzi o naprawdę długotrwałe efekty w odchudzaniu ( ja schudłam i trzymam wagę już 2 lata) bez problemów, bez głodzenia się to polecam hipnozę - http://hipnosencja.pl/ Zakupiłam 2 lata temu te nagrania hipnozy na odsłuchanie - 2 tygodnie treningu z nimi codziennie i w efekcie schudłam ponad 20 kg - teraz ważę 58-60 kg BEZ DIETY I GŁODZENIA SIĘ - jem mniej bo nie czuję potrzeby jeść więcej. Po odsłuchiwaniu tych nagrań czuje się MNIEJSZY APETYT i znacznie łatwiej odmówić sobie słodyczy i rzeczy tłustych czy fast foodu - zresztą poczytajcie opinie o tych nagrania - nie tylko ja z nimi skutecznie schudłam :)

Gość gość
Nie jestem kobietą, ale moja żona stosowała to linea 40 plus ale do tego naprawdę dużo ćwiczyła i biegała. Ona chodziła na takie jakby terapie wspomagające, grupa wsparcia coś tam. Moim zdaniem najważniejsze to jest właśnie zmienienie nawyków żywieniowych, a także dużo ruchu. Jak z tym macie problem, to najpierw się nad tym skupcie. Schudła dość sporo, już nie pamiętam ile ale widać po niej.

Gość gość
Ja korzystam z tych nagrań - sa w pełni bezpieczne. BARDZO zmniejszają apetyt - po tygodniu sama jadłam mniej :) POLECAM

Gość gość
Mam takie uczucie jakby blokadę wewnętrzną do jedzenia słodyczy. Dziwne to ale fajnie działa :D

Gość gość
To się chyba pisze Linea 40 +, ale mniejsza o tytuł. Wiele moich znajomych testowało, może coś tam schudły, ale mnie satysfakcjonuje raczej większe uderzenie, np. 5 kilo miesięcznie i żeby to utrzymać.

Gość gość
To ja polecam właśnie hipnosencję - chudłąm z takimi nagraniami 4kilo miesięcznie aż schudłam do wagi 61-63 kilo i teraz już pół roku taka waga mi się utrzymuje :)

Gość gość
no po 4 dniach 2 razy mniejszy apetyt - można mówić o sukcesie - faktycznie te nagrania hipnosencja świetnie działają na odchudzanie

Gość gość
A jak dokładnie działa ta hipnosencja? Czy to jest to samo co taka hipnoza u hipnotyzera?

Gość zuzkka
Nawet lepsze od wizyty u hipnotyzera - moja znajoma była i faktycznie pomógł jej w kwestii odchudzania ale płaciła 3 razy po 300stówki - tutaj masz tańsze nagrania i korzystasz ile chcesz - do skutku. U MNIE EFEKTY po 10 dniach :)

Gość gość
Przyszło lato, a mi tłuszczyk po zimie zaczyna się wylewać głównie bokami. Teraz szukam jakiegoś sprawdzonego sposobu na odchudzanie. Nie musi być coś szybkiego, ale sprawdzonego.

Gość gość
To jak potrzebujesz czegoś prawdzonego na odchudzanie to polecam tą hipnosencję - bardzo skuteczne nagrania ZMNIEJSZAJĄCE APETYT NA STAŁE - korzystała z nich przez 14 dni - odstawiłam - juz nie słucham miesiąc czasu a apetyty mniejszy :) i schudłam 8 kilo :)