Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Komorowskiego głosują tylko ludzie nie myślący samodzielnie siedzący przed TV

Polecane posty

Gość gość
Bronek to prezydent wszystkich urzędników. Wiedzą, że jak szogun i po odejdą, to oni razem z nimi.

Gość gość
Nie macie szans pisiory a po wprowadzeniu Jow wasza partia całkowicie się rozplynie jak g****o w sraczu

Gość gość
Jakich wszystkich urzędników?! Tylko tych wysokiego szczebla ale nie nas. Nas, czyli tych w małych miasteczkach i wsiach, gdzie zarabiamy okolice płacy minimalnej i znosimy ciągle upokorzenia! To koniec szogunatu!

Takiego ciągu debilizmu dawno nie czytałem. Widać jaki elektorat ma prawica. Jak wykształcony i o jakim poziomie życia :D Bronek wygra a my z nim i do końca wdeptamy motłoch w ziemię, skoro ma takie zdanie. :D

Gość gość
jak będa JOWy to PiS i PO będą trwale bo umocnią się i zabetonują.

i tak ma być. Będą dwie partie i skonczą się Kukizy, Koriwny czy inne Brauny, będą dwie opcje do wyboru, tak jest w USA i pasuje. nikt nikomu nie będzie głupot wmawiał.

Gość gość
Na kogo mam głosowac'? Na Dude nie!

Gość gość
Jak demokratycznie i całkiem,,słusznie,, wdepczecie motłoch w ziemię,, to sami będaiecie po sobie sprzątać w zgodzie w ramach tej partii miłości jak można się zorientować po przeczytaniu tego emanującego tolerancją wpisu.

Gość gość
A dlaczego na Dudę nie?Jeszcze nic nie zrobił złego a już mu łatki przypięto.Fakt,jego wina/pozostałych kandydatów też/,że ośmielił się kandydować.

Gość gość
Nie jestem bogata, żyjemy skromnie i nie wstydzę się tego! Zarabiam niewiele ale pracuje uczciwie. Jak widać wyborcy PO to cwaniaczki, którzy gardzą biedniejszymi od siebie.

Dzisiaj Duda zapowiedział że żadnych JOWów nie będzie, nie będzie również zmian w sposobie finansowania partii politycznych, drogi elektoracie Kukiza.

Gość gość
Tak bded glosowac na Komorowskiego, bo nie mam ochoty na panstwo wyznaniowe, w ktorym ktokolwiek bedzie decydowal o moim ciele czy moralnosci. W którym wybierajac miedzy zdrowiem matki a plodu wybierze sie plod. A Duda jest klakierkiem Kaczynskiego i on=katotaliban

Gość gość
Teraz Kukizem jest pan prezydent.Wprowadzi JOW i będzie przeciw systemowi.Moze i założy zespół rokowy jak będzie taka potrzeba

Gość gość
Komorowski też chodzi do kościoła a nawet śpi w kościele

Gość gość
no właśnie, komor świeci ryjem przy każdej okazji w kościele :D nie zauważyliście?

Gość gość
malo mnie obchodzi co kto robi w kosciele. może sobie nawet wskoczyc na ławkę :P

Gość gość
no ale chodzi do kościoła, czyli jest wierzący, takim się deklaruje, nie przeszkadza Ci to? (pytanie do przerażonej państwem wyznaniowej bidulki)

Gość gość
Ty ograniczony czlowieku, malo mnie obchodzi czy on jest wierzacy czy nie o ile nie narzuca mi moralnosci KK

Gość gość
nie pamietacie rzadow pisu 2005-2007 i zalosnej koalicji z Samoobrona i LPR oraz zwiazanych z nia afer? to macie krórką pamiec. To pisalam ja bidulka przerazona od katotalibanu :)

Gość gość
Twoja teoria sie nie sprawdz bo ja nie mam tv a na niego glosuje :p

Gość gość
a bidulka nie wie co się dzieje za rządów po? afera za afera.. no ale bidulka za głupia by zauważyć, by zrozumieć w końcu na TVN24 o tym nie mówili :-)

Gość gość
Twoja teoria sie nie sprawdz bo ja nie mam tv a na niego glosuje xxx czyli nie jesteś zmanipulowany tylko głupi sam z siebie :-P

Gość gość
W afery to była samoobrona zamieszana, a nie pis. Mam ci przypomnoeć o sawixkiej, marczukowej, amber gold i taśmach PO? Wyebali polaków na miliardy i nikt za to nie odpowiedział. Teraz odpowiedzą. Obiecują ci to, agentko PO.

Gość gość
Bidulko a jakie byly afery za rządów PiS ?

Dla przypomnienia przypomnę , że Lepper został niesłusznie posądzony o gwałt a ta pani, która go oto oskarżyła zrobiła z siebie kurwę na całą Polskę. Problemem była też liga polskich rodzin a dokładnie to pan Giertych, który był czarnym koniec koalicji PiS-LPR-SAMOOBRONA. Przypomnę wam jeszcze, że Komoruski z PO chce sprzedać polskie lasy i dać pieniądze żydom.

Gość gość
Skoro chce sprzedać to jak może dac?

Gość gość
nie może sprzedac bo do tego potrzebna jest zmiana konstytucji a bez pis tego się nie da przeprowadzić.

Gość gość
up

Gość gość
Skoro chce sprzedać to jak może dac? xxx nie pogrążaj się tumanie :O chce sprzedać lasy, by pieniądze dać żydkom. ale być może kupią je zydki, które później dostaną pieniądze ze sprzedaży... kto wie co oni szykują.