Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Komorowskiego głosują tylko ludzie nie myślący samodzielnie siedzący przed TV

Polecane posty

Nie ma to jak debil wyzywa kogoś innego od tumana. Przecież to wszystko wina żydków :D Kurwa, może czas najwyższy aby faktycznie Putin albo ktoś inny wybił połowę tego tępego narodu.

Gość gość
ty stoisz na czele tych tępych :-D

Gość gość
a bidulka nie wie co się dzieje za rządów po? afera za afera.. no ale bidulka za głupia by zauważyć, by zrozumieć w końcu na TVN24 o tym nie mówili xxx Mam gdzieś co myśli ktoś kto ocenia ludzi po tym na kogo głosują. To nie jest oznaka inteligencji.

Gość gość
ciekawe czy miałbyś jaja żeby mi to w twarz powiedzieć, w necie każdy chojrak :)

Gość gość
nie twierdze ze w PO nie ma afer, w ogole mi się nie podoba co oni wyprawiają, ale jeszcze bardziej mnie odrzuca od Pisiorów i ich wyborców

Gość gość
A ja spokojnie zagłosuję na Komorowskiego :)

Gość gość
up

Gość gość
To świadczy o twojej inteligencji :-):-):-) Nie mów o tym nikomu :-)

Gość gość
Powiedz NIE Kaczyzmowi !! Say NO to Kacizm !!!

Gość gość
Niech żyje kaczyzm. PO juz dziekujemy.Kaczyzm zwycięży :-)

Gość gość
baaaaaaaardzo nie myślący głosują na Komora baaardzo :O lenie obiboki i tacy sami złodzieje jak cała PO

Gość gość
tylko otumanieni przez telewizje i kolesiostwo urzedniczo partyjne. Ludzie na pozałątiwanych sztucznych stanowiskach...

Gość gość
up

Gość gość
Masz rację autorze/autorko. Popieram Twoją wypowiedź w 100%. Mam nadzieję, że w tej kadencji Duda zwycięży.

Gość gość
Ci co głosują na Komorowskiego zapomnieli że nie jest to prezydent wybierany, a jedynie mianowany z urzędu po śmierci poprzednika. Ten człowiek w ogóle nie ma swojego elektoratu.

Gość gość
kochani wyborcy dudy umiecie cos innego niz szczucie i obrazanie wszystkich dookola? wyssaliscie to z nauk katolickich?

Gość gość
nie jestem katolikiem ale was lewackie śmieci nie cierpię :) jesteście leniami debilami obibokami złodziejami i zwyczajnie zamiast mózgu macie syf w głowach :) pasuje ? NO :)

Gość gość
cała esencja patologii głosującej na Dudę (z całym szacunkiem oczywiście do tych normalnych)

Gość gość
glosowalam na Kukiza teraz ide glosowac na Dude.

Gość gość
Glosowalam na Kukiza teraz pojde i zaglosuje na Dude. Mam dosc tej zaklamanej wladzy, ktora istnieje tylko dzieki ciaglej propagandzie medialnej.

Gość gość
a my na te Twoje esencje mamy jedną odpowiedź łanteligencjo lewacka :) Idziemy głosować na Dudę ! Buraków ze słomą w butach PO wskich mamy dość :) Obłuda aż uszami wam się wylewa.

Gość gość
niestety. NA nich glosuje cala sitwa, budżetówka i ogromna rzesza zmanipulowanych przez media itiotów :(

Gość gość
największą grupą, która nie mysli samodzielnie w tym kraju są katolicy. I tyle w temacie.

Gość NiestrudzonyWędrowiec
Niestety, zrobią referendum w sprawie JOW-ów we wrześniu, anaród to kupił, a Kukiz się z tego nie wycofa i oczywiście, naród poprze JOW-y, potem okaże się, że PO i PiS zostają na trwałe w Polskim sejmie, do tego dołączą nacjonaliści np. RAŚ i tyle w temacie, nie będzie eurosceptyków, wejdzie może sam pan Kukiz, może Korwin, może Kowalski i może Braun, ale to wariant optymistyczny, bo może się okazać, że żadnego z nich nie zobaczymy w parlamencie, potem Kukiz wróci do muzyki, i nagra jak kiedyś Kazik "Janusz, ja tylko żartowałem", Polacy dalej będą opuszczać masowo kraj, Amerykanie wjadą, bo przecież są "Policją Światową", Rosja się wkurzy i się zacznie III WŚ, po drodze Śląsk ogłosi autonomię, przyłączy się do Niemiec, a my będziemy sobie gdybać co by było gdyby pędząc bimber w Oslo:)

Gość gość
JOWy nie są problemem, partie składają się z ludzi więc trzeba będzie zapisać się do którejś z nich i zmieniać je od wewnątrz.

Gość gość
bogaci glosuja na niego

Gość gość
burdel

Gość gość
Dokładnie tak jest... 100% racji. Masakra żeby tacy ludzie otumanieni przez szklane ekrany decydowali o władzy. Te telewizje sa opłacane przez obcy kapitał sprzyjający światowej finansjerze ktorej na pewno nie zależy na tym by w Polsce byla dobra polityka, tylko taka która stawia nas w roli pionka w ich grze...

Gość gość
dobrze napisane