Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja waga! POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Hej Piszę bo nie wiem juz co mam zrobić, mam kompletną załamkę. Otóż ostatnio przytyłam nie waże sie ja to czuje. W marcu schudłam ok 2 kg ale to nie ważne, ważne jest to ze czułam ze schudłam, czułam sie lepiej, chodziłam na siłownie 3-4 razy w tygodniu. Nie były to mordercze trenningi i diety- nie jadłam słodyczy chyba ze z kims przy herbacie ale to czasami dosłownie, przyszły świeta wielkanocne i zaszalałam i to mocno, wrocilam od rodziny i było w miare, dopiero teraz od ok niecałych 2 tygodni jestem przerazona bo zabijam głód byle czym, nie chce mi sie myslec ani przygotowywać tego całego zdrowego zarcia jak robiłam to wczesniej, staram sie biegac lub chodzic troche wiecej, czuje ze przytyłam znów twarz mi sie zaookrągliła, najgorsze jest to ze zaczęłam jak robot bez zastanowienia chodzić do sklepu i kupowac lody czy chipsy, zapokajam głod troche byle czym-pizza, jakies paszteciki co prawda nie jestm zelków, cukierków, czekolad i batoników ale te inne rzeczy wystarcza, tak jak umiałam sie powstrzymać teraz jest mi zbyt trudno... Poradźce cos bo jestem załamana smutas.gif jestem niska osobą 21 lat 152 waga ok47-48 mam odstający brzuch który maskuje bo inaczej to jak w ciąży wyglądam, jest mi cięzko co mam zrobić???? chciałabym schudnac ze 2 kg ale bez chodzenia na silke bo nie mam czasu teraz głownie siedze ze wzgledu na naukę, a jak sobie pomysle ze musiałam miesiac chodzic na silke by sgubic te 2 kg to mnie szlak trafia.... smutas.gif

Gość gość
ćwicz w domu , brzuszki , rowerki jak się uczysz . Poszukaj na yt zestawu ćwiczeń który ci będzie odpowiadał i zacznij pomału i kilka minut dziennie . Nie jedz pizzy i pasztecików bo to niestety tuczące .