Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka93

Telefony z banku

Polecane posty

Gość Kaśka93

Witam. Aż się zaczęłam wkurzać. Ciągle do mnie wydzwaniają z jakiegoś banku i się pytają o jakiegoś Edwarda a ja nie znam takiej osoby i mówię że pomyłka a oni twierdzą że taki mają numer :/ Co to może znaczyć? Może ktoś się chce ukryć przed bankiem i podał byle jaki numer i padło na mnie?

ee raczej pomyłka. Mi ciągle po pięć razy dziennie dzwonią z jakimś kontem w banku, juz drugi dzien

Gość Kaśka93
Pewnie tak, ale mnie to wkurza bo mówię że pomyłka a oni i tak dzwonią :/

no to krótko mówisz, ja podam Pani mój nr telefonu , czy taki ma pani w systemie, i tu podajesz nr ...? odpowie -tak -a więc proszę panią w systemie ma pani błąd i proszę o zaznaczenie tego w swojej bazie . Nie zyczę sobie więcej telefonów w tej sprawie.

Gość Kaśka93
No będę musiała tak powiedzieć ale skoro mówię że to pomyłka to powinni to sprawdzić a nie ciągle wydzwaniają :/

bo w systemie nie mają odnotowane ze numer błędny, to będą dzwonić do upartego. W razie kolejnego telefonu , po zgłoszeniu przez Ciebie błędu, stanowczo powiedz że złożysz doniesienie o nękaniu , jeżeli telefony nadal będą się powtarzać.

Gość Kaśka93
Dzięki za radę

Gość Kuukla
Wydaje mi się, że tak bo osób które w ogóle korzystają z takich pożyczek chwilówek i porad np. na http://www.banki-opinie.info jest bardzo dużo. Czasami zastanawiam się gdzie oni mieli głowę podpisując swoje kredyty! Czasami kwoty jakie zaciągają- mogą przyprawić nie jedna osobę o zawrót głowy.

Gość Rutynka
Ja też! Sama posiadam znajomych zadłużonych po uszy. Na dodatek nie zawsze spłacających swoje zadłużenie- co w konsekwencji jeszcze bardziej ich pogrąża. Warto też popytać na http://www.forum-kredyty.pl Bardzo mili i bezstronni doradcy!

Gość gość
Przede wszystkim zapytaj kto dzwoni z tego banku - nazwisko i dzial, ewentualnie numer oddzialu. Wtedy zazadaj aby cie polaczono z przelozonym i wyjasnij, ze nie zyczysz sobie dalszych telefonow. Nazwisko przelozonego tez zanotuj. Przy nastepnych telefonach mozesz byc coraz bardziej oburzona i zdenerwowana, powolujac sie zawsze na nazwisko tych z ktorymi juz rozmawialas w tej sprawie. Dla wyjasnienia : pracownicy banku dzwoniacy do klientow to bezmozgowia - jezeli kogos nie zastana, to trudno, ale zaktualizowanie danych, skorygowanie blednego telefonu - to juz ich przerasta. Dlatego za kilka dni dzwoni znowu inny bezmozgowiec w tej samej sprawie. Trzeba przedostac sie z tej plaszczyzny bezmozgowcow do cwierc- lub polmozgowcow (najnizszy kierownik) aby moze wreszcie ktos cos zrobil.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      ...