Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z mężatką starsza 10lat

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam kolezankę starszą o 10 lat, ma dziecko i jest w związku małżeńskim od ok 5 lat. Nie widziałem jej ponad 2 lata odkąd zmieniłem miasto zamieszkania, niedawno się spotkaliśmy u niej bo miała wolna chatę męża nie bylo, a wyjść nie mogła do knajpy bo dziecka nie zostawi samego. Okazalo sie ze jest przed rozwodem bo ma go dosc, wyszło z przypadku… że się pocałowaliśmy i poszło.. Nie było konsumpcji znajomosci ale działo się i tak za dużo. Nagle okazało się że poczas 2 lat pracy razem ciągle jej się podobałem, no i odwrotnie ale wiadomo ona w zwiazku wiec nigdy spotkania poza pracą nie było, no i ja sprawę zlałem wiadomo. Teraz kiedy się ma rozwodzić wyszło to… strasznie mi się podoba z wyglądu i charakteru… niestety ma dziecko ale większy problem że ma 39lat a ja 28… ona fakt wygląda na max 33 ale metryka wiadomo…. Co o takiej sytuacji myślicie ?

Gość gość
up

Gość gość
Daj sobie spokój, tyle fajnych wolnych i bezdzietnych, młodszych kobiet wokół, chcesz czyjegoś dzieciaka wychowywać? Ona za 10 lat będzie miała prawie 50 a ty ledwie 40 - zastanów się.