Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka Darmowa Energia

Polecane posty

Gość gość
Ale powiem Wam że ten facet bajek nie opowiada. Od 5 lat śledzę zainteresowania kilku milionerów i powiem wam że siła umysłu to jest poważna sprawa.

Gość gość
Mój kolega już 56 milionów dolarów temu wiedział że wiara to klucz do wszystkiego. On od 20lat medytuje itp.

Gość gość
Ciekawy ten film. Można sobie wyrobić wyobrażenie na temat poziomu edukacji tych pięciu najbogatszych rodzin świata.

Gość gość
Czyli teoretyzując zablokowano nam możliwość czarowania tak? -Moja córeczka będzie zdruzgotana -już słyszę jej jęki -Mamusiu odblokuj tą częstotliwość!

eter to fakt najsieszniejsze jest to, ze teoria ta wysmiewana publicznie jest obecnie rozwijana pod nazwa modelu standardowego:)

Gość gimba
Dla mnie już to co jest jawne to wystarczające czary!

dlatego, ze to co jawne to w wiekszosci czary z kregu iluzji;)

Gość gość
05:54 Czuję się zacofana. -Od jutra zaczynam rozwijać w sobie te standardowe umiejętności wszak nie mogę odstawać od standardów ! Zdołowałam się.

Gość gość
Dlaczego okopałam a nie np. wkopałam?

dlatego, za tak kazał plutonowy a jemu sierzant ktory otrzymal rozkazy od sierciucha sztabowego. a w sztabie mysleli nad tym oficerowie po szkolach wojnach i kilku flaszkach co prowadzi nas do oczywistego wniosku, że nie moga sie mylić a nawet jak sie mylą to rozkaz nie podlega reklamacji

Gość gość
Macie jakieś pomysły?

Gość DagmaraZŁodzi
Ja mam pomysł! Usiądźmy teraz wszyscy wygodnie przed monitorami i odblokujmy ta częstotliwość fal radiowych odpowiedzialną za to że wszystko staje się możliwe. Odblokujmy nasze umysły i otwórzmy się na nową nie znaną nam ale bezpieczną dla nas rzeczywistość, którą możemy ugniatać jak plastelinę jak ciastolinę:) Ok Połączmy nasze umysły! Zaczynamy!

Gość gość
Łączę się z Wami i obalam wszelkie mity że cokolwiek jest niemożliwe. Wszystko jest możliwe, musi być. Czujecie tą pozytywną energię? Zaufajcie jej i na nią się zdajcie. Nie złość-ie się ani nie bądźcie chciwi- po prostu ufajcie i wierzcie.

Gość gość
Coś w tym jest. Zwłaszcza to że powoli wkraczamy z 4 do 5 wymiaru naszej świadomości, Po 2010roku urodziłam dziecko które stosunkowo szybko nauczyło się mówić(nie chce pisać dokładnie z wiadomych względów) i za każdym razem jak pomyślałam o potrzebach dziecka takich normalnych jak jedzenie i picie-oczywiście w głowie miałam konkretne napoje czy potrawy to moje dziecko dokładnie mówiło że chce to o czym ja pomyślałam-przykład: Jest godz. 12 powinnam dać dziecku jakieś owoce...zetre jabłuszko na tarce Po sekundzie słyszę-mamusiu chce tarte jabłko! Tak było za każdym razem-ja uznałam że to jakaś telepatia. Kiedy na chwile wyszłam do łazienki i spuściłam dziecko z oczu na wet na 15min. to zawsze przychodził taki czas że się zastanawiałam czy wszystko w porządku i zawsze kiedy przychodziła myśl że chce zobaczyć dziecko to zanim ja doszłam do pokoju dziecko stało już w łazience-też telepatia-to się działo za każdym razem. Do dziś tak jest. Dzieci chyba nie mają problemu z odbiorem sygnałów od swojej matki i jest to dla nich naturalne-tak mi sie wydaje:) My dorośli też czasami to robimy ale jednak nie aż tak często nam sie to przytrafia. Pytanie jak bez wysiłku panować nad tym?

Gość gość
Tak sobie myślę że skoro mózg to nadajnik to nasze myśli mają programujący wpływ na nasze otoczenie. Zatem jeśli uwierzymy w naszych bliskich to oni również w siebie uwierzą:) -oczywiście w odwrotnym kierunku równiez to działa. A zatem trzeba przeinstalować system operacyjny kochani!:) Inaczej nie ruszymy!

Gość gość
Najbardzie wyśmiewczym portalem w sieci jest chyba to forum. Te problemy, tyuły tematów które tu powstają nie są przypadkowe. To machina negatywnego programowania! Lepiej tutaj nie przesiadujcie jeśli nie jesteście ponad to!

Gość GonieCie
13:25 Racja!

Gość gość
Wiecie co? Od dziś będę oglądała tylko telewizję youtube Oczywiście nie tą komercyjną produkcję gdzie jest po kilka milionów odtworzeń!

Gość GigantycznaFikcja
Wychodzi na to że my ziemianie https://www.youtube.com/watch?v=nVkwAzCnTHc korzystamy wyłącznie z toksycznej technologi którą można zastąpić taką neutralną i darmową co ciekawsze! My żyjemy w jakiejś gigantycznej fikcji!

Gość gość
14:07 znowu obnaża się, tym razem zupełnie na marginesie, naiwność szczepionkowców:O

Gość gość
Czyli mamy w sobie za dużo aluminium i pewnie też rtęci i innych konserwantów szczepionek. Słyszycie co ten młody człowiek mówi? Ehhh Wałkujemy temat tyle lat a nadal sie godzicie na to:O

Gość ANETAXII
Ale słyszycie jak zmieniono normy? Żonglerka nie poparta badaniami Normy biorą się z D/U/P/Y!

Gość gość
No aluminium nie jest stworzeniem boskim i stąd tak źle na nas działa! Człowiek to wytworzył sztucznie.

Gość gość
No jak oglądam ten ostatni film to potwierdza sie to że dawniej ludzie byli więksi i żyli dłużej.