Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwosci5

policystyczne wielotorbielowate jajniki

Polecane posty

Gość mozliwosci5

Czesc dziewczyny ! mam 21 lat w 2014 mialam laparoskopowo wycinana torbiel . W kwietniu tego roku znowu bol, wizyta u ginekologa i ta sama diagnoza - torbiel na jajniku . zwalczylismy to z GINem tabletkami hormonal. zeby sie wchlonela. dzisiaj bylam na wizycie i GIN stwierdzil ze mam zespol policystycznych jajnikow i zalecil branie NUVAring. Czy ktoras z was bierze ten srodek antykoncepcji? macie podobna sytuacje? prosze o wasze komentarze w tej sprawie.

Gość feminka28
Hej ja mam zespol policystyczny jajnikow i nie bralam zadnych lekow anty. Nie mialam wogole owulacji juz jesli do niej dochodzilo to nie pekaly pecherzyki. Pilam Inofem badz Inofolic dodatkowo na owulacje bralam letrozole i dzieki tym lekom koncze 17 tydzien ciazy:-)

Gość realistyczna
Ooo, feminka28, gratulacje!!! :) Super, że Ci się udało! Też słyszałam wiele dobrego na temat Inofemu, a że mam już diagnozę PCOS od dwóch lat i do tej pory leczono mnie nieskutecznie, to postanowiłam zmienić lekarza i dodatkowo właśnie miesiąc temu zaczęłam przyjmować Inofem. Na efekt na pewno trzeba jeszcze jednak poczekać. Jak długo Ty piłaś ten preparat?