Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belle23

Mój kochanek chce się ze mną związać na stałe.

Polecane posty

Gość belle23

Witam. Bardzo proszę o poważne rady i nie ocenianie mnie. Jestem od pół roku kochanką żonatego mężczyzny, nasza relacja opiera się wyłącznie na seksie i myślałam, że on też to rozumie. Ale on wczoraj wyznał mi miłość i powiedział, że wniósł pozew o rozwód, że chce żebyśmy razem zamieszkali itp. Wyrzuciłam go z mojego mieszkania, byłam w szoku. Nie chcę się angażować, związki nie są dla mnie i uważam, że on nie powinien zostawiać swoich dzieci. On do mnie dzwoni, pisze, że mnie kocha, a ja czuję, że wszystko mi się coraz bardziej wymyka spod kontroli. Cenię sobie swoją niezależność i to, że mogę spotykać się z kim tylko zechcę, a jemu się wydaje, że on jest jedyny w moim życiu. No błagam! I jeszcze dzisiaj przyszła do mnie jego jeszcze żona, wydzierając się mi pod drzwiami, że zniszczyłam jej małżeństwo, od czci i wiary mnie odsądzała normalnie. Ochroniarz ją wyprowadził. Ja już nie chcę mieć nic wspólnego ani z tym człowiekiem, ani z jego rodziną, ale nie wiem jak mam z tego wybrnąć. Czy mu to wytłumaczyć osobiście czy po prostu się odciąć zupełnie? I jeszcze ta jego żona, grożąca mi pod moim własnym domem! Mi się wydaje, że to jest po prostu karalne, takie pogróżki.

Gość gość
zmień kochanka jestem otwarty:D

Gość gość
a moze by tak do psychiatry na badanko laluniu

Gość gość
a czego się spodziewałaś zadając sie z żonatym? sama jesteś sobie winna

Gość gość
Zachciało się żonatego to trzeba ponieść konsekwencje szmato

Gość gość
Jesli mialas swiadka ( ochroniarza ) to spokojnie mozesz to zglosic na policje

Gość gość
te grozby w sensie.

Gość belle23
Czego się spodziewałam? Na pewno nie jego żony wydzierającej się pod moim mieszkaniem albo jego proponującego mi wspólne życie. gość 21:40 Zastanawiałam się nad zgłoszeniem tego na policję. Czy myślisz, że miałabym realną szansę na zdobycie zakazu od sądu, żeby się nie mogła do mnie zbliżać? Nie chcę, żeby mi znowu robiła wstyd przed sąsiadami, mieszkam w spokojnej okolicy.

Gość gość
Szmato, zniszczyłas rodzine zonatego faceta z dziecmi a ty sie jeszcze zastanawiasz czy mozesz pozwac zonę tego człowieka... Brak slow, jestes dziwka bez zadnych zasad gardze toba !!!!

Gość gość
belle tobie się ameryka zamarzyla jak widzę ;) zakaz taki dostaniesz tylko w jakiś ekstremalnych sytuacjach sądam inaczej się nawet dupy nie bd chciało ruszyć więc sobie głowy nie zawracaj ;) a do ludzi co mówią na nią to wiedzcie że rozpad jego rodziny to nie jest jej wina tylko tego faceta. typowe cebulactwo zwalanie winy !!!

Gość gość
Olej to ciepłym moczem, i nie słuchaj zgorzkniałych, zazdrosnych bab. Nic złego nie zrobiłaś. :)

Gość gość
sam sex przedslubny to zło i za to trzeba poniesc konsekwencje cierpiena nie da sie odtracic cierpienia to jak prawo fizyki chyba ze zaczniesc modlic sie do boga zeby uratował od cierpienia

Gość gość
Pewnie ,ze złóż skargę na krowę . Jak nie umie zrobic dobrego , spokojnego domu to niech spada na drzewo. Jezeli kochanka nie kochasz to delikatnie go odpraw nie urażając jego ego bo moze sie mścić .

Gość gość
Pozwij ją, pozwij. Będą mieli ubaw w sądzie, a takie jak ty to oni traktują odpowiednio. Pomożesz tej żonie jeszcze hahaha. Dupodajo jedna, ale sobie facet znalazł.

Gość gość
Chyba przesadzasz,jako kobieta powinnas zrozumiec druga kobiete...Posyp glowe popiolem,bo tez jestes winna,przeczekaj i znajdz sobie wolnego,niezaleznego faceta! Tak to jest ze w takiej sytuacji zawsze bedziesz szmata a facet,biednym ogierem,ktory zawsze spadnie na cztery lapy :-(

Gość gość
Haha zdechła kochanico, wal się na ryj :) miał litość nad tobą i wolał zostawić cię w poczuciu, że byłaś kochana, ale to za trudne do pojęcia dla takiego prostego pustaka. Długo już tak się męczysz ? A znaczenie snu o jego żonie pod twoimi drzwiami poszukaj w senniku lub dopisz nową kategorię pt: chęć posiadania takiej klasy jak ona. Spokojnie, łyknij tabletki i już tak się nie przejmuj :) bo to był tylko sen.

Gość gość
ogarnijcie sie glupie baby, ona jest wolna i moze sie spotykac z kim chce , chciala tylko ukladuopartegona sexie , a to on ma zone i jesli ktos jest winny to on, tym bardziej ze zlamal warunki ukladu pajac

Gość gość
taaaa zona klase pokazala, tym ze przybiegla z rozdarta geba,faktycznie klasa ...

Gość gość
No i oto przykład drogie panie, ze nie warto chodzić po róznych k... z awantura, bo tylko żałośnie to wygląda. Lepiej energię poswięcić na obicie ryja swojemu facetowi i szybkie spakowanie go- nich sobie gdzieś idzie, czy do kochanki, czy pod most.

Gość gość
Czy ktoś zabrania jej spotykać się z kim chce, nie. Przecież to jest dobro społeczne, własność wszystkich. Kto tylko zechce to ją ma :)

Gość gość
chyba cos ci sie pomylilo, to ze ona moze spotykac sie z kim chce to nie znaczy, ze kto ja chce, to ja .... co za logika

Gość gość
Przecież babsztyl fantazjuje, a wy się dajecie robić w c***a :)