Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakaś mama miała podobnie?

Polecane posty

Gość gość

Po porodzie mialam poziom hemoglobiny 11,4 obok było napisane że od 11,3 zaczyna się anemia,od porodu mineło 3,5 miesiaca a ja czuje się wiecznie zmeczona,osłabiona,śpie kiedy tylko moge,wypadaja mi wlosy ale to raczej normalne po ciazy,krwawiace dziasla nawet dzis jak ugryzlam parowke byla na niej krew :/ zawroty i bole glowy ktore troszke odpusciły,za to klocie w sercu zdarza sie coraz czesciej,dodam ze karmie piersią,jestem mloda osoba mam 25 lat a czasem czuje sie jak stara babcia,pytalam gina na kontrolnej wizycie czy jesli bylam na pograniczu anemii to czy sie nie poglebi a on ze organizm sie zregeneruje...ale chyba cos jest nie tak i bede wkoncu musiala odwiedzic lekarza a poki co postanowilam do Was mamusie napisać może któraś miała podobnie?

Gość gość
ja miałam po porodzie długo utrzymującą się anemię - ok 5 miesięcy. LEkarz pierwszego kontaktu zalecił mi żelazo dla ciężarnych - pomogło:)

Gość gość
Ciężko powiedzieć, bo to normalne, że jesteś zmęczona, lecą Ci włosy. Brak snu i zmęczenie to codzienność młodej matki. Żeby nie mieć wątpliwości zrób sobie morfologię. Do tego nie potrzebujesz lekarza tylko parę złotych.

Gość gość
Wiesz co, może i ktoras miała podobnie, ale nie rozumiem dlaczego nie zrobisz badania krwi i nie sprawdzisz poziomu hemoglobiny tylko się zastanawiasz czy to anemia czy może nie anemia....

Gość gość
Gosc 23:36 Masz racje powinnam isc i zrobic,ale ciagle sobie wmawiam i szukam potwierdzenia,że to zupełnie normalne,chociaż wiem że cos jest nie tak jeszcze czesto slysze że jestem blada,mizerna pojde na badanie bo przeciez tu nie chodzi tylko o mnie ale i o dziecko,musze miec sile by sie mala zajmowac,chcialam tylko zapytac czy ktoras mama miala podobnie i czy byl to objaw choroby a moze zwykle zmeczenie,do tego tez sluzy forum

Gość gość
Jak pisałam ciężko powiedzieć, bo może być tak albo tak. Rozumiem, że napisałaś na forum bo tak jest łatwiej, ale gorąco zachęcam Cię i motywuję do zrobienia tego badania, jak sama pisałaś, dla dziecka i siebie. Idź jutro, nie odkładaj.