Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak jej powiedzieć żeby go zostawiła bo zniszczy jej życie?

Polecane posty

Gość gość

mam kuzynkę, którą kocham jak siostrę, jestem z nią zżyta, od dzieciństwa jesteśmy ze sobą związane. Kiedy poszłyśmy na studia ona znalazła chłopaka, okazało się, że to taki jeden chamek z którym kiedyś pracowałam, ohydna menda, facet nad wszystkimi znęcał się psychicznie, jest egoistyczny, zadufany w sobie, nie można mieć innego zdania bo się drze, jest agresywny... koszmar! Ja byłam w ciężkim szoku jak ich razem zobaczyłam. Są razem już 3 lata i no cóż... sa razem, ale on taki jest, ona tańczy jak on jej zagra. Nie ma swojego zdania, tylko wszystko robi jak on chce, nie może mieć innego zdania, musi mu przytakiwać, w każdej kwestii np. kolor kafelek, wyjazd na wakacje, co zjedzą na obiad... wszystko ona nie może miec własnego zdania. I ona o tym wie!!! Ale czuje że jest z nim tak długo, że muszą być razem. A ja uważam, że to pomyłka, ona była taką fantastyczną dziewczyną, powinna sobie znaleźć kogoś normalnego. Jak jej to powiedzieć, żeby się nie obraziła i nie zerwała kontaktów??? Chce ją ratować bo myślę, że za kilka lat i tak się otrząśnie i będzie nieszczęśliwa... Ratujcie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować