Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona ma normalną budowe czy jest gruba?

Polecane posty

Gość gość
Moze nie jest gruba, ale do szczupłych nie należy hmm moze lekko pulchna ;)

Gość gość
Nie wazne czy gruba czy nie, ale okropnie brzydką ma twarz, jak zmutowana swinka Pigi, oczy jak zazowata.,

Gość gośćona27
Moim zdaniem normalna dziewczyna.

Gość gość
No tak przy Martusi kościstej to rzeczywiście gruba haha sukienka ok moim zdaniem. Kobiety niedojrzałe emocjonalnie nie powinny sie wypowiadać jesli nie maja odwagi pokazać siebie idealnych zapewne

Gość gość
Bardzo kobieca, lekko latynowska i zaden ``wieszak``. Bardzo ladnie

Gość gość
Oczy i krzywa twarz lekkim downem zalatuje... a gruba nie jest tylko taka nabita..

ale ona naprawdę jest gruba. Nie ma wycięcia w talii, jest w czarnym, a czarne optycznie wyszczupla. Rączki też ma jak serdelki grubiutki. Nie każdy musi być jak kościotrup, ale obiektywnie oceniłam :P

Gość gośćona27
Wiesz co to obiektywizm?? Oceniłaś subiektywnie według swoich kryteriów. Gdzie jest napisane ze taka i taka to gruba itp???

Nie wedle swoich kryteriów, a obecnych kanonów piękna.. Nigdzie też nie napisałam że każda dziewczyna musi być jak wieszak. Wręcz przeciwnie, ale tego nie tyczyło pytanie. xhttp://product-images.imshopping.com/nimblebuy/15zlzavoucherwartosci3545minutowyzabieg-497231-regular.jpg na pewno nie wygląda tak, choc nie twierdze ze te kilka kilo więcej nie dodaje jej osobliwości

nie powinnaś uwydatniać tego że nie masz wcięcia w talii. I tyle, to Cię optycznie pogrubia. Jak juz to pod biustem niech bedzie upięte , albo w pasie, nie na brzuchu

Gość gośćona27
Czyli twoim zdaniem obecne kanony piękna dotyczą każdego? Hm a wzięłaś pod uwagę ze naprawde nie każdemu te kanony piękna odpowiadają a zresztą to co ona ma zrobic? Zakatować się żeby być jakimś kanonem który za kilka lat może się zupełnie zmienić??? Oszalałaś zupełnie:)

Gość gość
zrzuci 10 kilo i będzie dobrze ;)

Gość gość
ale się usmialam :D "obecne kanony piękna" ale trzeba byc slabeuszem psychicznym zeby dac sobie nabić głowę takim czymś... Jeszcze pewnie dąży do tych pseudo kanonow... Nic tylko współczuć...

gośćona27 ,dziś Jasne , ale ja sie o to nie kłocę, jedni lubią ziemnikai inni wolą frytki, co mi do tego. Napisałam tyle, ze dziewczyna ma kilka kilo za dużo. I jezeli któreś z was nie zgadza sie z moim zdaniem, to proponuje komentarz pod, a nie bzdurna kłótnia, bo dla kazdego łądne coś innego!

Gość gośćona27
Ja też się nie kłócę, po prostu staram się uargumentować moje zdanie które jest inne od twojego. Zatem, skoro kazdy może lubić co innego...powinnas napisać ze twoim zdaniem a nie ze według kanonów....moim zdaniem to naprawde normalna laska jakich miliony. Ja zupełnie inaczej wyobrażam sobie grubą osobę.

Ona jest gruba, ale nie jest spasiona , a to różnica. Gruby to coś ponad przeciętność, a spasiony to taki którego latwiej przeskoczyć niż obejść. Jest gruba, nie ma wycięcia w talii , gdyby schudła troszkę, to wycięcie by się uwydatniło. I wówczas można byłoby powiedzieć że jest przeciętna. Poza tym ubranie w którym się zaprezentowała podkreśla jej wadę, a powinno ją ukryć! Ta sukienka czarna gdyby miała upięcie pod biustem, prezentowałaby ją dużo lepiej. Prawda?

Gość gość
Normalna dziewczyna, tylko twarz jakas krzywa... oczy niesymetryczne i ogólnie brzydka :o

Gość gość
W odniesieniu do figury nie ma czegoś takiego jak budowa normalna. A ona jest oczywiście za gruba.

Gość gość
Omg ale macie kryteria. Chyba nikt sie nie załapie na ładnego. Moim zdaniem nie jest gruba, ładna dziewczyna.

Gość gość
sukiena czarna wyszczuplająca, a jednak widać boczki i fałdki. Na zdjęcia zapewne jest autorka, któa juz tu wklejała swoje inne zdjęcia twarzy. Więc droga autorko, sama dobrze wiesz, że masz nadwagę i jesli zechcesz to możesz cos z tym zrobić. Jednak masz badobrze dopasowany strój, który maskuje te dodatkowe kilogramy, jednak i tak widać że je masz, jesteś przy sobie, nie jesteś gruba. Jesli to wazne dla Ciebie i chcesz być szczupła, to zamiast maskować ćwiczi i odzywiaj się zdrowo, na pewno efekty przyjdą szybko, ponieważ aż tak wielkiej nadwagi nie masz, ja wyglądałam tak jak ty i schudłam. Teraz czuję się o wiele lepiej, ale jeszcze chcę zrzucic tak do 4 kg. To kwestia kilku miesięcy, może nawet dwóch :) Życze powodzenia.

Gość gość
Krzywy ryj masz dziewczyno, figura to pikuś przy takiej mordzie niewyjsciowej :*