Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaAutorkaTematu

Okłamałam bardzo poważnie kuzynkę. Ciągnie się to już ok 7 lat. :(

Polecane posty

Gość MadziaAutorkaTematu

Okłamałam moją młodszą kuzynkę! Mam 14 lat, a ona 12. Na opowiadałam jej, że mamy jakieś magiczne moce (,,ćwiczyłyśmy " i ją okłamywałam, że nie umie, a ja umiem i ona często płakała ) i wymyśliłam sobie chłopaka takiego samego, IDENTYCZNEGO jak z anime (ona oglądała ze mną to anime) i opowiadałam jej śmieszne historyjki o nim. Często jak gadamy przez Skype (ona mieszka daleko) i gramy na necie to korzystam z dwóch kont, to drugie jako niby ten ,,cud" chłopak :< Bardzo żałuję i wstydzę się tego, że ją okłamałam. Mam nadzieję, że mi wybaczy. Bardzo ją kocham, jako rodzinę i nie chcę dłużej ciągnąć tych kłamstw. Pomóżcie, co mam jej napisać/ powiedzieć przez Skype? Bardzo mi na tym zależy. Długo zbieram się już z powiedzeniem prawdy i nie mogę spać przez to. :( Dziękuję za pomoc wszystkich, którzy udzielą odpowiedzi.

Gość gość
fajny sen miałaś, za dobre prowo 9/10

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość MadziaAutorkaTematu
Błagam, dajcie w odpowiedzi co mam jej powiedzieć, wiec, ze jestem okropna, więc nie musicie mi tego uświadamiać :/

Gość MadziaAutorkaTematu
Powiedziałam jej już i mi wybaczyła :)