Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlol

co zrobic kiedy inne dziecko bije moje a matka nie reaguje

Polecane posty

Gość gośćlol

co jakis czas przychodzi do mnie dziewczyna ze swoim dwuletnim synkiem,dziecko jej non stop atakuje moja 2,5 letnia corke bije ja i gryzie.Reakcja matki jest tylko taka ze mu mowi "nie wolno bo cie trzepne w tylek"i na tym sie konczy,rzecz jasna do niego to nie dociera i dalej robi swoje,ja mowie corce zeby mu grozila palcem i stanowczo mowila ze ZE NIE WOLNO BIC.Jak wyzej zero reakcji ze strony malego.Ostatnio i ja mu powiedzialam ze tak nie wolno i Nicole nie bedzie sie z nim bawic.I co?Znowu zero reakcji.A najbardziej mnie wkurza fakt ze jego matka nic nie robi i pozwala na to by jej dziecko obijalo moje.Teraz Bog mi swiadkiem powiem mojej Nuni ze jak przyjdzie syn kolezanki i ja uderzy to ma mu oddac i to podwojnie......A jak nie to ja grzmotne jego matke,moze zaskoczy Nadmienie , ze jej syn jest wychowywany bezstresowo- czyli wszytsko mu wolno.

Gość gość
Nie kontaktować się z takimi ludźmi. I już.

Gość gość
dac mu klapsa w d**e

Gość gość
no może być, niech mała odda i po sprawie zapewne tamten mały już jej nie uderzy

Gość gość
powiedz swojemu dziecku że ma oddać i gitara. Nauczyłam tak swojego synka, jak go wiecznie bili w przedszkolu i teraz jest spokój.

Gość gość
Niech mala odda, ale porzadnie aby bezstresowy bachor posikal sie na miejscu.

Gość gość
mowilam ale ona nie chce mu oddac :O

Gość gość
no to pokaz jak ma to zrobić i już

Gość gość
Nie wpuszczaj ich do domu jeśli to się nie zmieni. I masz rację jeśli nie ma sposobu to niech mała się broni

Gość gość
to zwróć matce uwage, że nastepnym razem to ty oddasz jej dzieciorowi. ta mamuśka to jakiś beton

Gość gość
powiedz małej,ze jak nastepnym razem kolega ja uderzy,to ma mu z calej sily oddac,jak matka bedzie sie plula powiedz " Nicole,bo cie strzele w tylek" powinno zadzialac

Gość gość
Wiesz co, a po diabła Ty się spotykasz z tą dziewczyną, skoro to jakaś idiotka i dziecka nie potrafi wychować? I jej dziecko bije Twoje? Ja bym ograniczyła kontakty i tyle. Swoją drogą zamiast od razu stanowczo powiedzieć koleżance, że nie życzysz sobie aby jej syn bił Twoją córkę, to zachowujesz się, jakbyś nie wiedziała co masz robić. A Ty nie potrafisz zareagować, jak widzisz, że smark rękę podnosi?

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
dziwicie się że matka chłopca nie reaguje, jak autorka nie potrafi wypowiedziec swojego zdania

Gość gość
walnąć mu w ryj to przestanie