Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Seks i Punkt G

Polecane posty

Gromi...niby wszystko z wczoraj i dzisiaj pamiętam ale obudziłem się w łóżku a nie w Twojej szafie

Może wieczorem tu przyjdę. Teraz idę w teren:( dzięki za miłe spędzenie czasu. Fajni jesteście, wszyscy i wszystkie] 😘😘

Peewna pierwszy seans jest testowy wiec i grzechu nie bedzie,bo wiesz nie kazde łoże kazdej pasuje,ale moje dostosowuje sie do Ciała:)

Peewna pierwszy seans jest testowy wiec i grzechu nie bedzie,bo wiesz nie kazde łoże kazdej pasuje,ale moje dostosowuje sie do Ciała:)

Kojocie, kuruj się, bo szkoda dnia na ból głowy;) Jacek, zapamiętam z tym łóżkiem:) Gromi, a to nie ja u Ciebie byłam? Sil, De, stolik trzymajcie dla mnie. Nie polamcie;) Milego, paa;)

Gość gość
pewna, powtarzam. Odp/i/e/r/d/o/l się od Midsummer Eve.

Bawcie się przednio i na mnie juz czas :)

odnalazłem lekarstwo na kaca...ogórkowa z knajpy obok...ale mi się dobrze zrobiło....może by ją amerykańscy naukowcy przebadali czy czasem raka też nie leczy. Pewna...musisz spróbować, może Ci powstrzyma okres Gromi...to chyba nie byłem ja bo nigdy nie opieram się kobietom jak mnie gdzieś chcą zaciągnąć Sil, De...papa i do zobaczenia

Koj lepszy byłby sok z Pani Ogórek,ale zawsze cos ja szykuje sie na jutro wiec niedziela bedzie jak wasz piatek....trzymajcie sie ziemi.....

Jacek...teraz to mi smaka narobiłeś....faktycznie zdrowa jest ta Pani Ogórek a na dodatek Magdalena....imię mojej pierwszej miłości...z przedszkola trzymaj się prawej strony

Ogórkowa powiadasz Kojocie? To może jutro, dziś mam szaszlyki to wszystkiego nie zmieszczę, choćbym niewiem jak chciała;) Sok z Pani Ogórek, pięknej blondynki, to już jest wyższa szkoła jazdy, więc Jacuś, Kojot, wykazcie się, tylko pamiętajcie ma męża:) && Kieca na wesele zakupiona, piękna jest;) może zabrzmi to strasznie, ale chcę się tak odstawić by Marcinkowi~ mojemu byłemu~ szczena opadła, mam taką dziwną potrzebę pokazać mu faka;)

Peewna zla kobieta z Ciebie to luuubie:)....MąŻ to nie przeszkoda tak na marginesie i mi sie nie podoba za jałowa bez pazura....

Czy zła? Bardziej wredna:P Wiesz, znajomemu też mąż nie przeszkadzał, a teraz chodzi z kolnierzem ortopedycznym, więc rób to tak aby się Ogórek nie dowiedział;)

typu jednego nie mam....aby tylko nie przytakiwała za kazdym razem i lubiła czasem rzucić talerzem:)....1oczy,2pośladki3.Biust a potem seks juz sam poleci.....

wlosy?Jednej pasują długie innej krótkie,chociaż lubie bawić sie włosami wiec chyba długie do pasa:),oczY czarne.....czym mam sie wykazywac Płatku?

Gość gość
czemu Kojote olewa Gromke? skończyło się love story?:)