Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna777777

iPhone czy Samsung Galaxy?

Polecane posty

Gość Anna777777

Hej ! Zastanawiam się nad zmianą telefonu. Znalazłam coś takiego http://www.t-mobile-trendy.pl/rankingi,komorka.html i nie wiem czy mogę się sugerować. Myślę o Iphone albo Samsungu Galaxy S6. Możecie coś poradzić?

Gość gość
galaxy 6 bierz, ma bardzo dobre recenzje, dobry aparat i baterie

Gość Myrevin
Miałem iPhona 4s, nie za bardzo byłem z niego zadowolony. Brak gniazda dodatkowej pamięci. Ja miałem 16GB fabrycznej wystarczająco, ale to zawsze ograniczenie. Wrzucanie plików na tą pamięć tylko przez program iTunes. A więc tylko to co ten program widzi. Archiwa zip, czy rar nie do wrzucenia. Miałem 16 GB pamięci i nie mogłem jej użyć jak pendriva. Obszedłem to że nazwę rozszeżenia zip zamieniałem na mp3 i jako plik muzyczny już dawało się wrzucić. Czasem jakiś błąd. Filmy też nie wszystkie dawały się zsynchronizować. Mimo konwersji na applowski format. Nie wiem czemu. Oczywiście może iPhone 6 nie ma już tych wad. o Zalety. Mój był nie zawodny, działa (u innej osoby) do dziś ma ponad trzy lata, bateria nadal trzyma, niewiele gorzej jak w nowym.

Cześć ja osobiście na twoim miejscu wybrał bym zamiennik któregoś z tych flagowych modelów. Co rozumiem przez słowo zamiennik? Taki sam telefon z wyglądu ( identyczny ) z drobnymi zmianami w środku. Cena kolosalnie mniejsza a jakość porównywanie dobra a nawet bardzo dobra. Mam, więc polecam. Jeżeli Cie zaciekawiłem to wejdz tutaj www.goophones.pl i zapoznaj się z ofertą goodphona

Gość gość
żadnych zamienników, to kiepskie podróbki. jak chcesz taniej to wejdź na komórkomat i znajdź sobie ofertę u operatora