Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy. Dlaczego nauczyciel zamiast 1 wystawił mi 4?! JAK MYŚLICIE O CO CHODZI ?

Polecane posty

Gość gość

I dlaczego to zrobił. Jest wysoko postawionym nauczycielem (zastępca dyrektora). Jest raczej wymagający, ale mi bardzo pobłaża. Miałam różne problemy i to że za nieobecności mnie nie wywalili to tylko jego zasługa. Ostatnio był sprawdzian. Uczyłam się do innego przedmiotu,a do tego praktycznie nie zdążyłam. Na koniec wszystko mi się pomieszało. Zaraz po napisaniu sprawdzianu omówiliśmy go i niestety z punktacji wyszło mi 1. On nigdy nie oddaje kartkówek itp. tylko czyta oceny już wystawione w dzienniku. Kiedy przeczytał 4 to szczerze byłam w szoku. Martwiłam się tą jedynką bo w tym roku nie miałam żadnej 1 czy 2 z tego przedmioty. Naprawdę staram się z tego przedmiotu bo jestem po prostu wdzięczna temu nauczycielowi. Dlaczego to zrobił?

Gość gość
jest pedofiliem i go swedzi

Gość gość
proszę o poważne odp. mam 18 lat :P

Gość gość
założ ze to pomyłka (bo może tak jest i sieć cicho jak chcesz to doucz się w domu ale nie poprawiaj tego

Gość gość
no co ty od jednej 1 miałabym poprawkę? Reszta to 4 i 5 :) Nie chodzi też tylko o to. Często przybywa mi ocen np. 4+ czy 5 za aktywność, a ja choć odpowiadam to nic szczególnego bez przesady :P

Gość gość
wie że mam,a raczej miałam ciężką sytuację. I czuję że to jedyny wyrozumiały i życzliwy nauczyciel. Ale trochę mi głupio z tą kartkówką bo tak nie powinno się robić...

Gość gość
rozumiem że Ci głupio bo też dostałam wyższą ocenę i też było mi głupio

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Moze ktos jeszcze sie wypowie???

Gość gość
Moze jest Twoim ojcem.

Gość gość
Moze jest księdzem

Gość gość
bo jest pajacem... To się nadaje do zgłoszenia gdzieś. Pewnie ma ochote na małolate

Gość gość
Portal gromadzi bank ogłoszeń zarejestrowanych firm w różnych kategoriach stanowisk w ramach przeszukiwania bazy nauczyciel praca francuski Wrocław (z czego może również skorzystać pracodawca w kontekście oferty pracy), system Preply http://preply.com/pl/wroclaw/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-francuskiego pokaże najlepiej dopasowanych kandydatów, którzy nie aplikowali bezpośrednio na stanowisko, ale zostawili swoje CV w systemie.W zakładce zatrudnienie - wzory oświadczeń wymaganych przy składaniu dokumentów na wolne stanowiska pracy. Połączenie ofert pracy z opiniami o pracodawcach polskich i zagranicznych stanowi unikalności portalu na tle innych serwisów z ofertami pracy.

Gość gość
to 4 to zaliczka abyś mu pałe zrobiła, z połykiem najlepiej. Jak masz morały to zgłoś to gdzie potrzeba, nie bądź dziw/ką.

Gość gość
sama już nie wiem co myśleć o jego zachowaniu. ostatnio parę razy podchodził do mnie i pytał się czy wszystko w porządku. ostatnio nawet złapał mnie za ramię podczas rozmowy i zaczął je masować. dziwnie się poczułam, ale póznije pomyślałam że to jest po prostu zwykła troska. ma 40 pare lat i dzieci w moim wieku. uznałam jego zachowanie za takie "ojcowskie" bez podtekstów. ale teraz sama już nie wiem co o tym myśleć :(

Ja bym się cieszył z 4 a nie przejmował. Może był wyrozumiały, a może sprawdzał na odczepnego - sprawdził początek, a że miałaś wcześniej dobre oceny to nie chciało mu się dalej sprawdzać i wstawił 4. A co się tyczy tego masowania - to najlepiej nic nie myśleć, bo zaraz sobie dopowiesz nie wiadomo jakie wyobrażenia. A nam na forum będzie kojarzyć się te masowanie - z początkiem filmu nauczyciel i uczennica - wiadomo jakiego gatunku:-)

Gość gość
może masz racje. po co o tym myśleć:)

Gość gość
studiowalam bardzo ciezki kierunek, po 1 roku polowa poszla do odsiania, szczegolnie na jednym egzaminie, w sumie nikt go nie zdawal...na poprawce tez polegali No i poszlam ja ( rektor egzaminowal bardzo srogi) mialam 3 dni sraczke przed, no weszlam, dostalam pytania, (obok jedna osoba sie przygotowywala) zaczelam odpowiadac i....pomylilam zagadnienia, wszystko zle powiedzialam, ale dal szanse se poprawic, ale co z tego jak z nerwow wydukalam trzy po trzy, bylam pewna,ze nie zdam, oddal index a tam 3 !!! wyszlam jak zahipnotyzowana, ozywiscie tamta osoba obrobila mi d**e, ale ja nic nie zrobilam, chcial to zaliczyl, widac wpadlam mu w oko-- w 1 terminie zdalo 8 osob,bylam w szoku ale co mialam zrobic?

Nauczyciele jak ludzie są bardzo różni i różnie mogą sie zachowywać - sama chyba wiesz. Co do studiów - to są takie przedmioty gdzie w pierwszym terminie 10% zalicza, a są i takie gdzie prawie 100% zalicza :-)

Gość gość
zachowanie twojego nauczyciela nie jest dla mnie normalne :O

Gość gość
i po co sie nad tym rozwodzisz? ja tam bym sie cieszyla. jak ma ukryte zamiary to w koncu wyjda i to on bedzie mial problemy nie TY. najwyzej zglosisz ze sie dziwnie zachowuje ale narazie milcz moze jakos przejdziesz te szkole

Gość gość
Chodzi o seks.

Gość gość
gość dziś i po co sie nad tym rozwodzisz? ja tam bym sie cieszyla. jak ma ukryte zamiary to w koncu wyjda i to on bedzie mial problemy nie TY. najwyzej zglosisz ze sie dziwnie zachowuje ale x\ dziękuję. :) Masz rację, tak zrobię :)

Gość gość
nie przejmuj się jak Cie rozprasza to nie podchodź chyba że coś chcesz. Twój wybór

Gość gość
ja bym na niego uważała. Cicha woda brzegi rwie. na pozór ludzie idealni, kochający męzowie i ojcowie,a tak naprawdę jedno im w głowie :O