Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przesadzona001

Witam czy mogę wykluczyć ciążę?

Polecane posty

Witam,pisze w dość glupiej sprawie mianowicie przyjmuje tabletki antykoncepcyjne stosunek odbyl sie 28.03 po tym dostałam krwawienie z odstawienia 9.04. Mialam ciągle jakieś dziwne objawy czestrze wizyty w toalecie stany podgoraczkowe , wykonałam test ciązowy 18 dni po stosunku następnie po 28 dniach od stosunku wykonałam badanie BHCG wynik 0,0. minął następny miesiać wczoraj dostałam drugie krwawienie od tamtego momentu i wszystko bylo by dobrze byle nie to , że mam ostatnio wiekszy brzuch poniżej pępka a jestem osoba szczupla nawet bardzo dlatego odrazu to zauważyłam .. wyczytałam , że krwawienie może czasem sie pojawiać nawet gdy sie jest w ciąży .. ale czy 3 negatywne testy i jedna BHCG i dwa krwawienia na pewno wykluczaja ciaze? Z góry dziekuje za odpowiedzi prosze opowiedzieć czy takie przypadki jak mój są możliwe :) pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
A co anonimom z forum uwierzysz? Becie i okresom nie wierzysz a jak ci nieznajomy napisze, że to nie ciąża to nagle zaczniesz wierzyć? Idź do ginekologa.