Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gemcia

Co to oznacza?

Polecane posty

wiem pewnie był już taki temat ale chciała bym odpowiedzi w tej szczególnej sprawie a nie ogólnie ;) Chłopak zerwał że mną około 3 tyg temu, mówiąc że nie jest jeszcze gotowy i myśli o swojej byłej. Teraz w szkole ciągle się na mnie patrzy, wczoraj na wycieczce siedział za mną -.- i ja raczej miałam go gdzieś i śmiałam i rozmawiałam z koleżankami(oczywiście powiedział mi hej i ja odpowiedziałam) ogólnie miałam odpal jak wracaliśmy siedział na przeciwko mnie i koleżanka powiedziała że on się ciągle na mnie patrzy i faktycznie tak było gdy tylko na niego patrzyłam od razu odwracal wzrok i ogólnie przez całą wycieczkę się na mnie gapil. Ale na poczadku ciągle gadał z taką jedną której nie lubiłam i on o tym wie, nwm chciał żebym była zazdrosna? Ja miałam to gdzieś i nie zwracałam na to uwagi wyglupialam się z koleżankami i kolegami było fajnie tylko później dopiero ogarnelam że on się ciągle na mnie gapil i czułam się jak bym miała cos na modzie ale tak nie było. Ogólnie co może znaczyć takie ciągłe patrzenie się na mnie, dodam że on później jak się skapnąl że się na niego patrzę to zamienił się miejscami tak żebym go nie widziała ale koleżanki i tak wiedziały że dalej się patrzy, to było dziwne dlatego chciałabym dowiedzieć się co to może oznaczać, wiem problemy jak w gimnazjum ale cóż, proszę pomóżcie :) a i sorka za błędy pisze z tele

Gość gość
Ile wy macie lat :D? chyba 13 ,bo takie słownictwo jak w gimbazie.

Mogła by się chodź jedna osoba wypowiedzieć co o tym myśli? ;)