Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Dębica

Polecane posty

Gość gość

Przeprowadziłam się do Dębicy i musze sobie znaleźć lekarza z Dębicy lub okolicy do leczenia. Nie ukrywam, że chciałbym aby owy lekarz był zarówno skuteczny jak i dyspozycyjny no i pracujący w szpitalu w razie czego. Nie znam tutaj prawie nikogo wiec o opinie też ciężko. Na necie widziałam że najwięcej pozytywnych opinii ma Gawlik, ale nie moge sie dodzwonić aby się umówić na wizytę. ;/ Poza tym nie wiem w kogo celować.. Pomożecie?

Gość gość
No ginekologów ze szpitala w Dębicy to juz niewielu zostało. Polecam Gawlika i Piechowicza. Może Fabrowicza ale bałabym się czy w szpitalu mnie nie oleje, jak byłam to go na oczy nie widziałam a od laparoskopii to uciekał rękami i nogami.

Gość gość
up

Gość gość
Pan dr Gawlik jest dobry ale u niego są okropne kolejki ,przyjmuje do ostatniej pacjentki bywa ze do 11 w nocy lub dłużej. Przyjmuje na Zawierzbiu koło Dębicy od poniedziałku do piątku oprócz wtorku przeważnie od 16 i nie trzeba się rejestrować tylko przyjechać i czekać... Po za tym nie odradzam Siwińską

Gość gość
miało być odradzam Siwińską :P

Gość gość
Na Zawierzbiu???

Gość gość
Nie Zawierzbie ale Podgrodzie koło Dębicy. :)

Gość gość
A czy ten Gawlik przyjmuje na pewno w piątki? Obiło mi sie o uszy że w pt pracuje gdzie indziej? I teraz nie wiem. Nie dość że nie wiadomo czy przyjmuje czy nie, trudo sie dodzwonić ;/

Gość gość
up

Gość gość
Dr Gawlik przyjmuje pon i cz od 16 a sr i pt od 17. Kolejki zawsze są duże. Mi to nie przeszkadzało. Prowadził moja ciążę i jestem bardzo zadowolona!:) przy porodzie nie było dr, ale wiem, że dzwonił i pytał.. Wiedział, że rodzę, bo byłam z nim w kontakcie(sms). Osobiscie polecam i kolejną ciąże na pewno będę u niego prowdzić :) Aha i na wizytę nie trzeba sie umawiać, po prostu trzeba jechac i w kolejce "stanąć", bo lekarz jak odbierze to umowi owszem ale i tak kolejka nikogo nie ominie;)

Gość gość
Cześć, weszłam przez przypadek i mam pytanie do gościa wyżej. Mam termin porodu tuż tuż i tez podczas pierwszych skurczy mam mu dac znać sms bo wiadomo, ze teraz ciężko się dodzwonić. I mam pytanie czy jak zacznę rodzić i mu napisze to mi odpisze, że np jest czy go nie ma w szpitalu? Czy po prostu odczyta sms i jak go nie będzie w szpitalu to gdzieś potem zadzwoni do szpitala pytać co i jak a jak będzie to po prostu przyjdzie bo bd wiedział. Nie wiem czy mam sie po prostu spodziewać odpowiedzi czy nie a nie chce się stresować :P

Gość gość
U mnie było tak: byłam juz 4 dzien po terminie, kazał mi przyjechac na KTG i na badanie zbadał i kazał jechac do domu.. W nocy miałam skurcze a już od ok 6 liczyłam czas to miałam regularne co 7 min i miałam lekkie krwawienie, wiec napisałam sms do doktorka (opisałam sytuacje) i napisał - "jedz na porodowke" nie wiedzialam czy bedzie czy nie.. wtedy sie o tym nie mysli ;) ale gdyby mi nie odp to i tak bym pojechała, bo wiadomo, że różnie może byc u doktorka moze nie zdarzyc odp.. wiec też nie ma co też czekac na odp, jeżeli szybko nie odp, a będziesz czuła, że to ten moment (wiem kazdy tak mowi, ze bedziesz czuła, ale serio poczujesz-no nasza intuicja;)) to jedz i tyle.. i jedz nastawiona pozytywnie to i poród przebiegnie pozytywnie. Boli, ale bol do zapomniania!:)Powodzenia:) jak coś służę pomoca, będe tu zaglądac ;)

Gość gość
Dzięki za odp. Wiadomo, że nie bd czekac na odpowiedz jak napiszę ale byłam ciekawa czy odpisuje na te smsy w ogóle. Tobie tez kazał pisać w razie czego czy sama tak wpadłaś? :P Wolałabym żeby był podczas porodu ale nie wiem czy wyrobię sie do połowy sierpnia a on w sierpniu zawsze jeżdzi na urlop wiec może być różnie. Nie wiem kiedy teraz jedzie ale mam nadzeję że po 15. Ja już wizyty mieć nie bd wiec wiadomo stres. POZDRAWIAM i dzięki za odp.

Gość gość
Tak zawsze ja wychodziłam to mowił, "jakby się coś działo to pisz, albo dzwon" jakos tak.. Co do urlopu to nie ma reguły. Wiem, że na poczekalni tak mówią, ale na serio nie ma reguły... Też chcialam, aby doktor był przy porodzie, ale powiem szczerze.. Była pani dr Niewiadomska i byłam bardzo zadowolona, czułam sie bardzo swobodnie, bardzo fajna kobieta. Jedynie nie chciałabym Grabca.. Z racji "dużego wygladu" hehe. Jezeli pojedziesz z pozytywnym nastawieniem, i bedziesz sobie mowic ze zawsze moze bardziej bolec to dasz rade!:) Dzidzius wszystko wynagrodzi :) powodzenia!

Gość gość
To fajnie bo myślałam, że tylko tak gada, żeby pisać czy dzwonić a potem cisza. No też nie chciałabym pana Grabca i nie tylko przez wzgląd na posturę. Niestety różnie z nim bywa tak jak i z panem Piechowiczem - humor musi byc inaczej jest różnie. Ogólnie to się nie boję, niedawno byłam w szpitalu na małym zabiegu wiec mam już że tak powiem wprawę PRZED także zawsze to mniejszy stres niż jakby miało sie iść pierwszy raz w nowe miejsce. Co do urlpu obiło mi sie o uszy jak znajoma pielęgniarka mówiła coś że jeszcze ileś tam i będzie luz/mniej pracy itp i potem sobie uświadomiłam że pewnie orgynator się na wakacje wybiera dlatego bd mieć mniej pracy bo ona z ginekologii jest a na ginekologii większość to jego pacjentki do laparoskopii przysyłane też z podkarpacja przez doktora Przybycienia..i przyznam że mnie strach obleciał bo uświadomiłam sobie że może nie trafię na niego..a serio wolałabym z racji zabiegu i ewentualnych powikłań związanych z moim zdrowiem.

Gość gość
Dziewczyny skoro wątek ma jakieś życie napiszcie ile kosztuje wizyta u niego.

Gość gość
100zł, bylam pod koniec 2014.

Gość assssika
hej dziewczyny mieszkam od niedawna w okolicy debicy i chciałabym was zapytac czy jest w debicy jakis bazar gdzie sprzedaja bługorzy i jakie maja ceny np koszulek bluz? przepraszam ze nie w temacie ale nie mam kogo zapytac:(

Gość gość
we srode jest. kolo Manhatanu lub targu.. jak kto woli:P a ceny to zalezy jak to u Bulgarów..

Gość zaliko
czy Gawlik dalej przyjmuje w domu?

Gość gość
Przyjmuje w nowej przychodni... Kilka metrów za dotychczasowym gabinetem...

Gość gość
Ile się płaci u niego za wizytę dalej 100 zeta?

Gość gość
ta nowa przychodnia to tam gdzie parking był czy za jego domem ? :P

Gość gość
Tam gdzie parking

Gość gość
Potwierdzam i dalej kolejki :)

Gość gość
Czasem warto poczekać. Dla mnie to super lekarz i czlowiek

Gość gość
Gawlik bierze 150 zl za wizyte. Za 3 minutowa wizyte......

Gość gość
Nie przesadzaj ze 3 min, nigdy tak krótko u niego niebyłym. Poświecił mi tyle czasu ile bylo to konieczne

Gość gość
Nie rozśmieszajcie mnie laski. Gdyby każda była tyle ile powinna być za 150 zł to siedziałybyście o 3 godziny dłużej niż teraz a on zamiast do 24 siedziałby do 4 rano. Z tego robi się akord! A w takim akordzie nawet najlepszy lekarz, a niewątpliwie nim jest może coś przeoczyć! I na to coraz więcej jego pacjentek narzeka. A chodzą bo sorry ale w szpitalu lepiej być jego pacjentką. No i wyboru nie ma a poza tym? Ja za 150 zł to mam co 20-30 minutową wizytę z CYTOLOGIĄ i badaniem piersi. A za receptę 150 to już chyba trochę odlot..wybaczcie.