Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama212

napinanie brzucha i bol podbrzusza! co oznacza 34 tydzien.

Polecane posty

Gość mama212

Witam. Mam pytanie. Jestem aktualnie w 34-35 tygodniu, przyjmuje magnez i nospe 3 razy dziennie mocniejsze dawki. Napinal mi się brzuch i . Dzisiaj dosyć często napina mi się brzuch i do tego dochodzą lekkie bóle podbrzusza czasami mocniejsze. Czy to normalne na tym etapie ciąży?

Gość gość
musisz uwazac ja urodziłam w 36,zaczoł mi sie napinac brzuch tak co 10,15 minut do tego lekki ból podbrzusza,pojechałam o 21 do szpitala bo mi sie to nie podobało i w nocy sie rozkreciło i rano miałam córe:)

Gość mama212
W ciągu godziny miałam tak 4-5 razy. Dodam ze, mam guzy endometrialne po 1 cc. Nawet nie wiem jak wyglądają skurcze itd bo nie rodzilam naturalnie.

Gość gość
jak beda coraz czesciej i ból mocniejszy to jedz na pogotowie bo mozliwe ze zaczął sie poród,mnie najpierw bolało podbrzusze jak na okres,potem coraz silniejsze i przechodziły do krzyzy

Gość haki
To skurcze przepowiadające. Mnie tez się czasem napina brzuch, a jestem w 33tc z tą różnicą że mnie nic przy tym nie boli. Oszczędzaj się i dużo wypoczywaj. Na poród stanowczo jest za wcześnie więc bierz leki i uwazaj na siebie.

Gość mama212
Na szczęście przeszlo po kąpieli. W sumie drugi dzień tak mam a ostatniej nocy nic nie spałam. Trochę się obawiam bo jestem sama z 5 latkiem w domu. A w 1 ciąży nic mi takiego się nie zdarzało.