Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ustawie 1066 ?

Polecane posty

Gość gość

pewnie woógle nawet nie wiecie co to wy ciemne masy, boże... z kim ja rozmawiam, przecież tu same debile siedzą, oprócz mnie i moich pochodnych oczywiście

Gość gość
będą wszelki sprzeciw dusić w zarodku przy pomocy wrogich służb :-(

pewnie wiemy co to za ustawa i żaden Komorowski nie pójdzie za nią siedzieć, bo nie ma powodu. Tylko takie p******e osły jak debile z kafe, moga sobie popisać na forum, tylko to im zostaje :D

Gość gość
Skonczcie p******ic farmazon mamalyje

Gość gość
Fiut 24 nastroszony ci opowie o ustawie, o d***e, o c***u, o gnoju, o stroju o wszystkim. Ten down to wiesz

Gość WolnośćKochamIRozumiem
Obecna władza (włącznie z prezydentem) próbuje wypchnąć za granicę wszystkich ludzi, którzy mogliby wyjść na ulicę i obalić socjalizm. Prezydent Komorowski podpisał Ustawę 1066 umożliwiającą udział zagranicznych funkcjonariuszy w operacjach na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. Jest to jawna zdrada ojczyzny. W praktyce oznacza to, że jeżeli wyjdziemy na ulicę i zaczniemy demonstrować przeciw obecnemu ustrojowi to obce siły mają możliwość wkroczyć na teren RP i otworzyć do nas ogień! Jeśli nie wierzycie w to co napisałem, poszperajcie w internecie, jeszcze wszystkiego nie zdołali usunąć... Pozdrawiam, oddam swój głos na Janusza Korwina Mikkego.

Krzysiek, o wiele bardziej, niż tobie sie wydaje że Koorwiny i inne barachła mają rację. Ale po co mam tobie to tłumaczyc?

Gość gość
pobierampliki dziś pewnie wiemy co to za ustawa i żaden Komorowski nie pójdzie za nią siedzieć, bo nie ma powodu. Tylko takie p******e osły jak debile z kafe, moga sobie popisać na forum, tylko to im zostaje x lepiej pajacu zidiocialy za bardzo sie nie chwal w realu swoimi poglądami bo czasy sie zmieniają i możesz tego pożałować:classic_cool: W roku 2020 bedzie kryzys w Polsce ktory raczej na pewno skończy sie bankructwem Polski, nawet twoi ziomale juz o tym nieśmialo popyerdują w mediach:-O Pan Piotr Maślak, dziennikarzyna Tokfm i TVP info twierdzi na taką teze że na pewno znajdzie sie bank który udzieli Polsce kredytu, kolejny lewicowy debil który mysli że kredyty można brać w nieskończoność. To po to istnieje ustawa 1066 - władze doskonale wiedzą że to nastąpi a ponieważ władze "nie są tutejsze" to będą swej władzy bronić z pomocą zagranicy:-O

Gość gość
pobierampliki Wytłumacz wszystkim, oświeć nas,

Gość gość
a ja mam pytanie do obecnych na sali - jakie partie glosowaly za tą ustawą? Czy przypadkiem PiS nie glosowal również?:-O

Gość JKM
Ustawa została przegłosowana 10.01.2014. W głosowaniu ustawę poparło 286 posłów z PO, Twojego Ruchu, PSL i SLD. Przeciw było 140 z PiS i Solidarnej Polski. (Nie zmienia to jednak faktu, że to m.in. przez PiS tkwimy w Eurokołchozie, a więc żadna z partii wymienionych przeze mnie nie, nie wzbudza mego zaufania)

Gość gość
Tak glosowaly partie, ciekawe kto byl tym jedynym poslem z PiS? Za glosowaly: PO 198 PiS 1 TR 30 PSL 29 SLD 25 SP - niez. 3

Gość gość
to już wiecie debile na kogo NIE WOLNO GLOSOWAĆ

Gość gość
czy ta ustawa wciąż obowiązuje?