Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to się stało ze mezczyzni stali sie nieudolni i nie potrafia rodziny utrzyma

Polecane posty

Gość gość

/?

Gość gość
Niedojrzałość życiowa, lenistwo i egoizm.

Gość prawictwo pospolite 137
dzisiejszy świat ma za dużo do zaoferowania . Faceci zrozumieli , ze są wazniejsze rzeczy w życiu niż pieniądze i pieluchy

Gość gość złość
Trochę złośliwości na dzień dobry ;) W twoim wypadku, są to setki tysięcy zdjęć kobiet :p

Gość gość
Jestem kobieta, ale razi mnie lenistwo i egoizm kobiet, ktore wyciagaja lape po kase faceta. A samej ruszyc tylek i zarobic na siebie to nie laska?:P

W twoim wypadku, są to setki tysięcy zdjęć kobiet jak lubicie się rozbierać , to nie można takiej okazji przepuścić . To byłby błąd

a kto przepuszcza ten przegrywa życie

Gość gość
bo trzeba mieć świadomość czy się nadaje by założyć rodzinę i czy ją utrzymam? ja wiem , że się nie nadaje zbyt mało zarabiam . dlatego mieszkam z Mamą , kawaler

Gość gość
porazka

Gość moniaa22
// ja wiem , że się nie nadaje zbyt mało zarabiam Popieram, marne tysiąc euro dochodu to skazywanie rodziny na życie w biedzie. Szkoda dzieci. Najgorsze jest to, że są faceci co zarabiają 1500zł i biorą się za robienie dzieci. To dopiero jest patologia. :O

Gość gość
Ci co wypisują to albo nie maja pojęcia o rodzinie, tym bardziej nie mają dzieci. Czy facet , który ma dziecko albo dzieci a nie podejmuje żadnej pracy, żona np. pracuje jest dojrzały? Albo pracując wydaje na swoje potrzeby a nie łoży na swoje dzieci jest dojrzały? A tacy "tatusiowie" są.

Gość gość
Tak, tacy tez sa... Ale chyba mamusie wiedzialy, z kim plodza te dzieci.

Gość omamiony cípką
jak sie nie ma pieniędzy to sie nie ma kobiety - to prawa natury, tak jest u zwierząt i tak musi być u ludzi. MUSI!! Dlatego widze czasami w wawie nasze dziewczyny z naleśnikami z zagranicy - pyerdolnolbym takiego raz w ryja i by sie obesral, penisa też ma mniejszego bo to widać po lamerskim ryju ale jakie wyjście jak zagraniczny lamers na bezrobociu jest finansowo lepiej ustawiony od Polaka

Gość gość
Żeby spłodzić dziecko to potrzeba kobiety i mężczyzny.

Gość gośćonaaa
Witam chciałabym wysłać zalogowanej majila poprzez priv jak to zrobić. Dodam ze nie mam tutaj konta pisze na pomaranczowo

To prawda , ale posiadanie kobiety ma swoje minusy . Czlowiek nie ma wtedy czasu dla siebie . Czyli żegnaj counter strike witajcie pieluchy ..

Gość gość
Jak się ogląda p****le, to tylko orale i anale chodzą po głowie, zamiast szukać pomysłów na zdobycie kasy pozwalającej na godne życie rodziny. Niektórzy to potrafią.

Gość gość
a ja wam powiem , że nie do końca wynika to z tego , że faceci nie potrafią utrzymać rodziny .. Bardziej trafnie zamiast nie potrafią brzmi : nie chcą Nie chcą dlatego , że pieluchy , to koniec fajnego życia A dzisiejszy świat przynosi zbyt duzo pokus by sie ogranicząc do baby i pieluch Wielu z nich gdyby zostało ojcami , to dałoby radę , ale boją się tego , że zmarnują sobie życie.

to prawda ja widze jak moi znajomi cięzko przegrywają zycie w robocie podczas gdy jak robie co chce i kiedy chce , wstaje kiedy chce i ide spać jak mam ochotę . Nawet zegarka nie mam . robota , dzieci to jest przegrane życie bo czlowiek w pracy robi nie to na co ma ochotę , tylko to co mu każą i to jest przewalone . CZyli jest niewolnikiem

Gość gość
Weź pod uwagę taki stan faktyczny: znają się 2 lata, niby są zakochani, po drodze zaliczają wpadkę.. On proponuje ślub: bo ją kocha, o an jego i chcą mieć rodzinę. A potem po narodzeniu dziecka on ma wszystko gdzieś: zony już nie kocha, na dziecku mu nie zależy. Facet niby kochał, niby chciał mieć rodzinę, niby chciał się z nią żenić a tu pieniążki na pieluszki trzeba znaleźć, do pracy chodzić, przy dziecku pomóż. Nie chce się, bo i po co.

Gość gośćonaaa
Prosze o odpowiedź na moje pytanie tutaj zgromadzonych

ja rozumiem ,ze ci co nie mają dzieci nie chcą pracować .. Ale jak facet ma dziecko to powinien iśc do roboty. Ja nigdy nie pracowałem i nie szukałem pracy , bo nie musiałem Bo i po co pracować ? Dzieci utrzymywac nie musze , auta nie mam i nie potrzebuje pieniądze mi do niczego nie potrzebne , bo mam wszystko czego mi potrzeba .

Gość gość
Zatem wniosek nasuwa się sam- facet mający na utrzymaniu własne dziecko/dzieci, nie pracujący, nie starający się znaleźć pracy, to po prostu niedojrzały i leniwy chłopczyk.

Gość gość niezależny
Kto wziął babe i zrobił bachora ten przegrał życie. Dziw/ki tańsze i nie trzeba zawsze do tej samej chodzić. Na ch/uj mi obecnie kobieta? tylko do wyciągania kasy i produkcji srajpieluchów? dzieki ale nie.

Gość gość
Słuchaj gościu/niezależny, nikogo to nie obchodzi co ty robisz i z kim. Temat dotyczy czegoś innego.

Gość EjdżTiSiŁanEjt
Mój tata zarabia niecałe 4k, mama niecałe 2k, wychowują mnie i siostrę, wysłali nas na studia, mamy samochód, od 15 lat na nic nie wzięli kredytu, odkładają prawie 2k miesiecznie, wiec skonczcie pieprzyc, ze do założenia rodziny potrzebna jest fortuna. Mężczyźni się nie stali, świat się zmienił. Tak samo można powiedzieć, ze kobiety stały się mniej kobiece niż były 30 lat temu. Ogarnijcie się ludzie! Powiazcie zmiany na świecie ze zmianami w ludziach.

Gość wyzwolona kobita
A od kiedy to tylko facet jest od utrzymywania rodziny. Temat założony pewnie przez ambitną kurę domową, która musi schańbić się pracą. Hallo mamy XXI wiek- praca jest obowiązkiem każdego normalnego i zdrowego człowieka, a nie tylko faceta

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Ja mam 28 lat i nie chcę się żenić, ani mieć dzieci. To dla mnie same problemy. Jestem zbyt mądry na takie rzeczy.