Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na weselu rodziny w zeszłą sobotę i powiem wam, że jest coraz gorzej

Polecane posty

Gość gość

Już chyba lepiej obcych ludzi zaprosić niż własną rodzinę... Z takim obgadywaniem sie jeszcze nie spotkałam... Bo wódka nie taka, bo zespół do dupy, bo panna młoda miała sukienkę z lumpeksu ( a to nieprawda, bo bardzo ładna moim zdaniem była). ja się zastanawiam po chuj robić takie wesela nie dość, że na to wesele trzeba zainwestować sporo pieniędzy to jeszcze będą obgadywać i obrobią ci dupę :O Już chyba lepiej robić zwykłe przyjęcie bez żadnych potańcówek tylko zwykły ekskluzywny obiad i zaprosić rodziców dziadków i chrzestnych żadnych ciotek i wujków, bo to głównie oni obgadywają :(

Gość gość
jak już to obgadują ;) Tak było jest i będzie ...po pogrzebie też obgadują

Gość wyzwolona kobita
Oczywiście, ze tak. Zrobić uroczysty obiad dla najbliższych, kasę sobie zostawić na jakiś egzotyczny wyjazd. Święty spokój- bezcenny

Gość gość
ale o tym , że panne młoda orkiestra rżnęla całą noc to już pana młodego nikt nie poinformował

Gość gość
gość dziś ale o tym , że panne młoda orkiestra rżnęla całą noc to już pana młodego nikt nie poinformował xxx no tego to chyba nie było :D :D

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo