Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

intymne pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

pyta niedoświadczona...dziewica :) ile czasu trwa 'postawienie' penisa? do momentu pełnej sztywności?

Gość gość
Milisekundy jesli sie ladnie wygolisz i wypniesz pupke

Gość gość
..w sumie do kobiet też może być :)

Gość gość
naprawdę tak szybko? :)

Gość gość
Minuty? :D U zdrowego mężczyzny, to trwa chwilę, nie wiem, kilka sekund? Jak byłem dwudziestolatkiem, to w ogóle to nie trwało :D To był stan prawie stały :D Oczywiście, trzeba brać pod uwagę, że są różne temperamenty i są też mężczyźni wstydliwi, z kompleksami, zahamowaniami, wówczas może być różnie, ale zdrowy reaguje od razu, jeśli kobieta mu się podoba. Jeśli mu się nie podoba, też zareaguje, może bez entuzjazmu.

Gość gość
U każdego faceta jest inaczej. Ale to zalezy od nas kobiet :) zgadzam się z jedna z powyzszych odpowiedzi ze zależy jak się postarasz. Mój ukochany nie ma z tym problemów ani ja nie muszę się męczyć. Wystarczy ze mnie pocaluje, dotknie cycuszka albo pupci i juz nasz kolega się budzi.

Gość gość
zdrowy facet na widok ładnej długonogiej, szczupłej , wysokiej z długimi włosami dziewczyny stawia jak automat w milisekundach. brzydkie p*****adło z przypadku za remizą może dysdać i godzinę i miętki będzie

Gość gość
Jeśli facet jest młody i zdrowy, a laska seksowna to pałka stoi zanim facet zdąży spodnie ściągnąć.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi ;) znam temat tylko z "niskobudżetowych filmów erotycznych" :P

Gość gość
w tych niskobudżetowych filmach to facet nażera się prochow kolega kamerzysta mu stawia i mu tydzień stoi

Gość gość
wiem, dlatego pytam :)

Gość gość
gość dziś Jeśli facet jest młody i zdrowy, a laska seksowna to pałka stoi zanim facet zdąży spodnie ściągnąć. x A jak młody zdrowi i do tego wyposzczony desperat to nawet już leży ;)