Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile lat mieliście gdy pierwszy raz się całowaliście?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 24 lata i dalej się nie całowałem. Nie potrafiłbym się całować z byle pierwszą lepszą, musi mi się podobać.

Gość gość
A tam straszne. Głupie muśnięcie się ustami to coś tak ważnego ? Ludzie mają o wiele gorsze problemy na świecie.

Gość gość
Myślę,że tu nie chodzi o samo całowanie a raczej o brak drugiej połówki:)

Gość gość
Nie prawda. Sprowadzasz coś niby ważnego do czegoś niczego według mnie. Co by ci to sprawiło, że byś się całował ? Nic. Tylko byś się może psychicznie lepiej poczuł, że się już całowałeś.

Gość gość
92 to jak masz taki problem to pocałuj pierwszą lepszą , będziesz miał za sobą.

Gość gość
21

1. Słuchaj. Byle co to też np. zrobienie zakupów w sklepie. Osoba z fobią społeczną nie zrobi tej błahej czynności. Też byś to zbagatelizował. 2. Pierwszej lepszej też nie mam.

Gość gość
To prawda. Ja mam fobię społeczną, raz facet na imprezie przyparł mnie do ściany i chciał pocałować. Dostał mocnego kopniaka, nie będę się całowała z pierwszym lepszym :O

15 lat miałam i chłopak ów bardzo mnie zranił ale już około 5 lat nie ma go na tym świecie, powiesił się we włoszech. Zdążył jednak połamać kilkanaście a może nawet kilkadziesiąt serc.

Gość gość
Na pierwszym roku studiów byłam...albo na drugim - nie pamiętam dokładnie. A on był klerykiem :D Niezła jazda :D

Gość gość
Z kim się ma człowiek całować jak nie ma z kim konkretnym ? Kobieta musi pociągać aby był pocałunek.

Gość gość
Tez 22 lata i tyle samo kiedy mialam pierwszy seks

Gość gość
Ale ty przywiązujesz uwagę do czegoś co jest mało ważne, już ważniejszy np może okazać się seks dla przedłużenia gatunku, niż pocałunki. Są ważniejsze sprawy niż całowanie, np cierpienie innych ludzi. Całowanie nie jest takie ważne, gdyby było, to wszyscy musieliby to robić, a tego nie robią. Spójrz na dzieci, które umierają po jakimś czasie, one nigdy nawet nie do rosną, nie mówiąc już o całowaniu.

Gość gość
mam prawie 25 lat i jeszcze nigdy się nie całowałam ehhh....

Gość gość
5 lat miałam, mój narzeczony również, całowaliśmy się, bo uważaliśmy, że to główne zajęcie narzeczonych

Gość gość
Dobra ,bo zaraz padną argumenty "a dzieci w Afryce głodują". Ludzie chcą się całować, chcą być kochani, chcą mieć kogoś z kim będą spędzać czas. Mało jest ludzi, którym nie przeszkadza samotność.

Gość gość
Mnie bardziej frustruje, że nie mogę trafić na kobietę, z którą czułbym kompatybilność na różnych płaszczyznach.

Gość gość
Dokładnie, pocałunek to okazanie czułości, uczuć. A nie jakaś mechaniczna czynność do odhaczenia na liście "Co chcę zrobić przed 30stką". Ja byłam zwyczajnie szczęśliwa, że poznałam kogoś któremu troszkę zaufałam, który mnie fascynował i którego fascynowałam ja (niekoniecznie w sensie fizycznym, ale o całokształt chodzi). A miałam 19 lat więc coś tam w głowie było, nie tak wiele, ale zawsze coś.

Gość gość
Ja miałam 18 ;)

Gość gość
20, na sylwestrze

...."Ludzie chcą się całować, chcą być kochani, chcą mieć kogoś z kim będą spędzać czas. Mało jest ludzi, którym nie przeszkadza samotność.".... - takie komentarze mnie dołują :-(

Gość gość
up

Chyba 15 albo 16, jeśli liczy się, że ktoś mnie pocałował, a ja nie oddałem. A jeśli się nie liczy, to 18 albo 19.

Gość gość
15 lat :) dziewczyna