Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość gość

Za 2 tygodnie wybieram się do sopotu a mój chłopak chce jechać zemną mówi zrobi sobie wolne jesteśmy ze sobą 5 mies nie chce go zabierać i spać w tym hotelu razem z nim chyba że obok w drugim by spał jak go mu wytłumaczyć że nie chce żeby tam jechał bo jednym słowem na cholere on tam ma być jak mu mówie nie jedziemy razem to udaje smutnego i udaje że ryczy błagam o pomoc jak do tego frajera przemówić koleżanka to doradziła mi żeby pójść na dworzec i żeby niby pomylić pociągi żeby mu powiedzieć że zaraz wróce a tym czasem cwel pojedzie do innego miasta i nie wiem tylko czy to by wypaliło a mandat by jeszcze zapłacił :D .

Gość gość
cwel? :O po co ty z nim jestes? glupia k***wka

Gość gość
Jak po co ? po nic i tak z nim zerwe pocztówke cwelowi wyśle z napisem ZRYWAM Z TOBĄ CYMBALE ! a jade tam do przyjaciółki i ma go tam nie być !

Gość gość
o co chodzi? boisz sie ze cie przeleci? nie bzykacie sie jeszcze czy co?

Gość gość
Nie brońcie go bo nie ma kogo

Gość gość
musze jeszcze z nim być zerwe po przyjeździe bo on mi sponsoruje ten wyjazd. przecież bezrobotni rodzice -ojciec alkoholik skad by mi dali na bilet i hotel i rozrywki z przyjaciolką. mam nadzieje ze się tam zabawimy z jakimiś gośćmi bogatymi

Gość gość
prowo? co ten facet w tobie widzi? daj mu przeczytać ten post, może porę się opamięta i odejdzie, znajdzie normalną kobietę.

Gość gość
11:01 nie bzykaliśmy się bo to za krótki czas jest a i tak mam plany go zostawić jadę do przyjaciółki i po co on tam do niczego się nie przyda same sobie damy rade

Gość gość
11:04 to po co się pcha na mój wyjazd !

Gość gość
Chuj z chujem leb farbowany