Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gracja29

Piersi powiększyć operacyjnie czy hormonalnie?

Polecane posty

Gość Gracja29

Stoję przed faktem powiększenia piersi i lekarz wyjasnil mi ze nie koniecznie trzeba ciać! Co lepsze?

Gość gość
No jak to co? Jeśli da radę to hormonami, a nie inwazyjna operacja, a na jednej i tak sie nie skończy, bo jedne implanty nie bedą z Tobą do końca życia. Ciało sie zmienia a implanty po latach brzydko wyglądają lub cóż zaczyna przeciekać.

Gość kejsi_ja
Ingerencja hormonalna też nie jest fajna, no ale co kto lubi. Ja jestem po operacji i z efektu jestem bardzo zadowolona :) Dla każdego co innego będzie dobre, ale jeśli miałabym mówić czy polecam powiększyć operacyjnie, to odpowiadam - tak. Warto :)

Gość Lipoline Clinic
Istnieje możliwość powiększenia piersi poprzez przeszczep własnej tkanki-tłuszczowej, tzw. lipotransfer, odseparowanej metodą ADIVIVE. Zalety -naturalny efekt wypełnienia, - stymulacja komórek skóry, -komfort psychiczny, -niskie ryzyko powikłań, - stosunkowo krótki czas wykonania zabiegu oraz rekonwalescencji;, -brak śladów: niewielkie nacięcia konieczne do pobrania tkanki tłuszczowej ulegają zagojeniu już po kilku dniach, Zapraszamy na konsultację do kliniki laserowej liposukcji LIPOLINE CLINIC. Do końca czerwca bezpłatne wizyty konsultacyjne są bezpłatne!

Gość gość
Jeszcze trzeba mieć tłuszcz :D Poza tym zapomnieliście wspomnieć że tłuszcz się wchłania (ok. 30%) więc trzeba mieć 2 zabiegi. Ja mam implanty i nie narzekam. Ale nie namawiam, niech każda powiększa czym chce.

nie no żeby to było trwałe i to mi się wydaje ze tylko implanty. Jak już sie mam ciąć i wydawać pieniądze to raczej skutecznie a nie na chwilę!

Gość gość
Trwałe to są blizny po implantach. A od hormonów się tyje nie tylko w cyckach ale i w d***e.

Gość gość
Mam pytanko. Dlaczego powiększacie sobie piersi?

bo chcemy coś dla siebie zrobić, chcemy siebie akceptować i chcemy dobrze czuć się w swoim ciele!:)

też jestem tego zdania że hormonalnie to może na chwilę, ale na dłuższą mete to raczej implanty dadzą efekt!