Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo brzydka..

Polecane posty

Gość gość

Witam,jak w tytule natura mi bardzo dala w kosc,bo mam genetyczne cienie pod oczami,luszczyce a na dodatek kwadratowa twarz..zeby wygladac normalnie godzine musze sie malowac,zapuszczac wlosy i cieniowac aby ukryc kwadratowa twarz oraz co chwile chodzic do lekarza zeby przepisal mi masci,kremy zebym nie miala luszczycy.Nie moge nikogo znalezc,wiadomo ze najlepiej takich genow nie rozmnazac

Gość gość
masz szanse zrbic karierę jako aktorka , w niskobudżetowych horrorach. zaoszczedza na charakteryzacji

Gość gość
Napewno nie jest z tobą źle kobiet nie ma brzydkich :*:*

Gość gość
Faktycznie z tą łuszczycą masz pecha ale jeśli chodzi o twarz to spróbuj właśnie odsłonić ją albo po prostu ściąć włosy na krótko zobaczysz będziesz lepiej wyglądać. Gdy przykrywasź twarz włosami ona wcale nie wygląda dobrze odpowiednia krótka fryzura poprawi twój wygląd.

Gość gość
Powinnas popelnic samobujstwo nie rob tylko dzeci bo nastepne pokolenie bedze cierpiec

Gość gość
No cóż. Problemem nie jest problem sam w sobie, ale stosunek do problemu. Choroba jest przykra i uciążliwa, ale urodę jakoś poprawiasz. Ja mam też szereg wad i jakoś żyję, ze wskazaniem na JAKOŚ :D

Gość gość
jestem 26letnim prawiczkiem, zapraszam cię na randkę przez skype, jeśli chcesz

Gość gość
11:53 a tu już takiego chama z siebie nie rób !

Gość gość
najgorsze sa te cienie wygladam jakby ktos mnie pobil...kiedys sie nie umalowalam i do szkoly wezwali rodzicow bo wygladalam jakby ktos mnie pobil.Luszczyca i cienie sa genetyczne,operacja plastyczna co do cienie nic by nie zmienila..rowniez moga sie pojawic w miejscu operacji.Co do twarzy..dluzsze wlosy wyszczuplaja twarz,krotsze by ****ardziej poszerzyly..zadna fryzura mi nie pasuje

Gość gość
11: 56 to ty popełnij co taki idealny jesteś prostaku włochaty ?

Gość gość
Ja bym cię pokochała taką jaką jesteś :)

Gość gość
A kogo to obchodzi ja tak nie mam i to najważniejsze.

Gość gośćMartyna
Pestan, pomysl ze moglabys miec zdeformowana twaz po wypadku, poparzona albo cos jeszcze gorszego. Zamiast sie nad soba uzalac zadbaj np o to zeby biec swietna figure. Napewno doda Ci pewnosci siebie Pozdrawiam

Gość gość
E tam. Przesadzasz, pewnie jestes bardzo ładna. Ze wszystkiego można zrobić atut. Angelina Jolie, Olivia Wilde, Demi Moore - one mają kwadratowe kształty twarzy i wygladają super. Na cienie możesz kupić sobie korektor. Na łuszczyce nie pomogę, ale może warto zainteresować się naturalnymi metodami leczenia tego i ogólnie. Niczego nie stracisz

Gość gość
troche tkwie w traumie z dziecinstwa,kazde dziecko mi wypominalo te cienie,pozniej w szkole sredniej..brak zainteresowania ze strony mezczyzn,jedynie mysleli ze jak jestem mniej urodziwa,to jestem lakliwym kaskiem na szybki romans,i tutaj sie przejechali.Pozniej studia,jakis tam zwiazek,jeden drugi..ale zawsze mialam wrazenie ze wybieram ludzi ktorzy nie oczekiwali zbyt wiele od zycia..wiadomo inwestuje w kosmetyki,udoskonalam fryzury ale w glebi wiem ze bez takiej metamorfozy nie moge wyjsc z domu..zastanawiam sie co by bylo gdyby nie stac mnie bylo na kosmetyki,co wtedy..nie byla bym reprezentacyjna do swojej pracy.

Gość gość
A chcesz się zakochać i być kochaną ?

Gość znikoma istota
bylam z mezczyzna 2 lata..bardzo go kocham,ale niestety zostawil mnie dla innej.

Gość gość
A kobieta mogłaby być czy nie ?

Gość gość
Angelina Jolie ma owalną twarz

Gość gość
Ok rozumiem że wolisz facetów czy tak? Ok tylko nie płacz potem jak cię zrani zdradzi i zostawi powodzenia !

Gość gość
Jolie ma kwadratową twarz.

Gość gość
Tez mam wory i luszczyce ale twarz mama fajna wiec ****** kobitki